Technische staf Ter Leede Vrouwen

TECHNISCHE STAF TER LEEDE VROUWEN

De technische staf van de vrouwenselectie Ter Leede zal volgend seizoen bestaan uit de volgende personen.

Vrouwen 1

 .  .
Hassan Azoum Akito Yoneda Arry Willemsen

 

Vrouwen 2

 .
Job de Ridder Casper van Iterson

 

Vrouwen 3

 .
Stephan van der Vlist Edwin Boogerman

 

Overige staf

 .  .  .
Mo El Amraoui Fred van Stek Annabel Hermans Mirthe Bos

Hassan Azoum zal de functie van hoofdtrainer van de gehele vrouwenselectie gaan vervullen. Hassan is een zeer ervaren trainer, die zijn sporen in alle takken van het voetbal heeft verdiend. Hij is zeker geen onbekende bij Ter Leede, al eerder vervulde hij deze functie bij onze vereniging.
Bij Vrouwen 1 zal hij worden geassisteerd door Arry Willemsen en Akito Yoneda.

Akito Yoneda gaat voor zijn tweede seizoen, een zeer gedreven assistent afkomstig uit Japan.

Arry Willemsen keert ook terug op het oude nest. Buiten assistent op technisch vlak zal hij ook de mentale begeleiding van de hele selectiegroep ter hand nemen.

Na een overgangsperiode, waarin hij ook nauw betrokken zal zijn met de start van Vrouwen 3, zal Job de Ridder trainer van Vrouwen 2 worden. Job is al vele jaren in diverse technische functies betrokken bij Ter Leede. Wij zijn bijzonder blij dat hij de technische invulling bij Vrouwen 2 gaat verzorgen.

Casper van Iterson is de nieuwe assistent bij Vrouwen 2, afkomstig uit Katwijk en eerder actief geweest bij Valken 68 en Quick Boys.

Ook nieuw is de trainer bij Vrouwen 3, Stephan van der Vlist afkomstig van Meerburg. Na de overgangsperiode, waarin Job hem alle in en outs zal meegeven, een nieuwe uitdaging voor Stephan. Hij zal hierbij geassisteerd worden door Edwin Boogerman die ook vorig seizoen in deze functie betrokken was bij ons 3e elftal.

Mo El Amraoui blijft de keepers van de vrouwenselectie trainen.

Fred van Stek zal de medische verzorging weer ter hand nemen en met Annabel Hermans kijken we eerst of zij, na haar vervelende blessure, weer actief kan gaan spelen. Als Annabel weer lekker gaat spelen zullen wij samen met Fred kijken naar een mogelijke vervang(st)er.

Nieuwe aanvulling op de selectie is onze hersteltrainer Mirthe Bos. Mirthe is een goede bekende en maakte vorig jaar nog deel uit van onze spelersselectie. Mirthe zal in nauwe samenwerking met de medische staf haar werkzaamheden gaan uitvoeren.

Op de rollen van assistent-scheidsrechter en teammanager zullen wij later terugkomen.

Tags:, , , , , , ,