Ter Leede 3 vs Forum Sport 3

Wedstrijdverslag Ter Leede 3 – Forum Sport 3, zaterdag 14 september.
Vandaag stond er de zeer belangrijke en laatste poule wedstrijd tegen de koploper Forum Sport 3 op het menu.
Deze wedstrijd moest gewonnen worden om door te gaan in de beker.
Vanaf de aftrap nam Ter Leede het heft in handen, iedereen voerde zijn taken uit en zo had Ter Leede het overwicht.
Forum Sport liep continu tegen een muur op en had geen antwoord op het zeer goede spel van Ter Leede. Voorin werd de bal goed vastgehouden en kwamen wij tot goede aanvallen. Driemaal was het de jonge kroonprins Daan de Ridder, die hiervan kon profiteren en bij rust stond tegen alle verwachtingen in 3-0 op het scorebord. Weinig tot niets werd er weggegeven en de bezoekers hebben dan ook geen kans weten te creëren.
Voor alle toeschouwers waren de eerste 45 minuten dan ook echt genieten.
De tweede helft was bijna een kopie van de eerste, behalve dat Forum Sport twee cadeautjes kreeg, wat ze zelf ook beaamden.
Gelukkig had de kroonprins ondertussen al zijn vierde van de middag in het netje gelegd en was de marge 4-2, vlak na die aftrap een uitstekende aanval wat resulteerde in de 5-2.
Ondertussen was de eindstand van de andere poulewedstrijd al bekend, om door te gaan moest Ter Leede met minimaal twee doelpunten verschil winnen.
De laatste 15 minuten begon Forum Sport meer te drukken, wat echter niet tot goals of echt gevaarlijke situaties leidde.
En daar was dan eindelijk het verlossende eindsignaal en de overwinning werd uitbundig gevierd, dit mag ook zeker als 2e klasser die gewoon twee 1e klasse teams achter zich laat.

Dit belooft veel goeds voor de competitie welke op het punt staat te beginnen.