Ter Leede 7 tegen 7

De KNVB streeft ernaar om iedereen een leven lang van voetbal te laten genieten. Naast ons reguliere competitievoetbal, dat met name in 11 tegen 11 vorm wordt gespeeld, biedt de KNVB ook 7×7 voetbal aan.

Bij deze voetbalvorm spelen twee teams van zeven spelers op een half veld tegen elkaar. Ideaal voor teams die geen 11 spelers op de been kunnen brengen en ideaal voor spelers die hun lichaam iets minder willen belasten. Want; hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed. Niet het presteren staat centraal, maar juist het lekkere voetballen op een recreatieve manier. Samen met leeftijdsgenoten.

7×7 voetbal wordt door Ter Leede aangeboden voor zowel mannen als voor vrouwen. Voor mannen geldt een leeftijdsgrens. Vrouwen kunnen vanaf hun achttiende al meespelen. Wij spelen elke keer als Ter Leede 1 thuis speelt dus in principe om de twee weken om 12.30 uur op natuurgras. Aanwezig om 12 uur. Na afloop drinken wij met z’n allen een drankje en kijken wij tegelijkertijd naar het eerste.

Kosten en faciliteiten

Voor niets gaat de zon op…. Vanwege verzekering zal je in ieder geval lid moeten zijn, we gebruiken velden, materialen en kleedkamers, dus fair dat we hier ook voor betalen. Maar we willen het ook betaalbaar houden, daarom willen starten met een jaarcontributie die gelijk is aan  de contributie voor een ‘niet spelend lid’. Dit is 103 euro bij automatisch incasso of bij betaling niet via automatische incasso is het bedrag 108 euro.  Als je al niet spelend of spelend lid bent, komt dit er natuurlijk niet bij.

Voor meer vragen en/of aanmeldingen kan je terecht bij Peter Bergman (peterbergman@terleede.nl of via 0651350465)