VVSB A1 – Ter Leede A1, be there!!!

Voor veel van de spelers van Ter Leede A1 ligt hun voetbalroots in Sassenheim. Op 4-jarige leeftijd begonnen sommige van hen al bij het Ukken-voetbal van Jaap Schaap. Via de F-pupillen uiteindelijk doorgegroeid naar het vlaggenschip van de Ter Leede jeugd, Ter Leede A1. Sommige spelers maakten een uitstapje naar UVS, Alphense Boys, ADO Den Haag, Sparta en/of Feyenoord, maar allen keerden (met een hele hoop extra voetbalbagage in hun rugzak) terug op de plek waar hun voetbalnest ligt… Sportpark de Roodemolen, VV Ter Leede in Sassenheim.

Dat de promotie naar de hoofdklasse vorig seizoen aantrekkingskracht had, merkte Ter Leede A1 in een aantal talenten (en vrienden) die zich van buitenaf graag op een hoger niveau, maar vooral in een uitstekende sfeer verder wilde ontwikkelen, beter wilden worden en wilden genieten van het mooie voetbalspelletje.

En zo ontstond er begin van het voetbalseizoen 2015-2016 een mooi verhaal…. Een sprookje onder leiding van hoofdtrainer Berry van Neijhof met in zijn kielszog een geweldig begeleiders-assistenttrainersteam (Bert Cornet, Hans de Kruijs, Ron vd Berg, Emiel Wajer, Rick vd Zwet) dat graag deel uit wilde maken van iets moois.

Na een goede voorbereidingsperiode begon de hoofdklasse ervaring voor Ter Leede A1. Na een sterke start tegen RKDEO A1, welke met 8-0 naar huis werden gestuurd, volgde er een paar weken later een gevoelige tik in de thuiswedstrijd tegen FC Lisse, dat met een 2-4 overwinning 3 punten meenam naar Lisse, maar vooral Ter Leede A1 op scherp zette… Want vanaf dat moment raakte de voetbalmachine Ter Leede A1 echt los en gaf slechts 1 punt weg. Revanche op FC Lisse werd er begin december gepakt door in Lisse met 0-2 te winnen. Daarna wist iedereen het zeker….. Ter Leede A1 kon alleen nog maar verliezen van zichzelf…

Dat dit uiteindelijk niet gebeurde is niet alleen een verdienste van de coach en zijn assistenten, maar vooral ook iets van de spelersgroep zelf. Buiten het veld een grote vriendengroep, maar zodra het (trainings)veld wordt betreden, bikkelhard voor elkaar om elkaar scherp te houden. Voor elkaar en door elkaar door het vuur gaan om geschiedenis te schrijven en voor de meesten in hun laatste seizoen als jeugdspeler promoveren naar divisieniveau.

Zaterdag 9 April, 14.30 uur

VVSB A1 – Ter Leede A1

Be there!

 

via deze weg wenst Ter Leede A1 ook Ter Leede B4 heel veel succes toe in hun kampioenswedstrijd uit tegen Kickers ’69, wat zou het leuk zijn om zaterdagmiddag samen met jullie als kampioenen te worden ontvangen in een bomvolle kantine!