Een zeer geslaagd Ter Leede B2B diner – veiling 2017

Vrijdag 14 april jl. was het eindelijk zover, een avond waar velen naar uitkeken. Het jaarlijkse B2B diner met de bekende veiling.

Vele sponsoren en trouwe gasten van dit jaarlijks terugkerend evenement leefden naar deze dag toe.

Ook dit jaar was de avond weer uitmuntend verzorgd. De gasten werden vanaf 18.30 uur ontvangen met een drankje en een hapje een gezellig uurtje borrelen met vele bekende en ook weer nieuwe gezichten.

       

 

Intussen werden de loten verkocht voor de “Altijd Prijs” loterij en men kon zich inschrijven voor de grote veiling. Peter Scheltus, voorzitter van Stichting Topvoetbal Ter Leede, deed het openingswoord. In de speech werden een aantal sponsoren persoonlijk bedankt, zonder tekort te doen aan alle andere sponsoren. De nieuwe sponsor Linda de Groot van ‘Next Rental’ werd naar voren geroepen om het contract te ondertekenen, waarvoor hartelijk dank!  Peter was zeer verheugd bekend te mogen maken dat de hoofdsponsor van Ter Leede, Kales Airline Services, zijn contract met de club voor 3 jaar heeft verlengd! Fantastisch Peter, Ter Leede kan weer ‘Voorwaarts’.

Na deze spetterende start werd iedereen verzocht aan tafel plaats te nemen voor een uitstekend verzorgd 3-gangen diner. Tijdens het diner was er een optreden van FC de Rebellen, vertegenwoordigd door John de Wolf, Andy van der Meijde en Marcel Meeuwis. Zij haalden verhalen op uit hun voetbalcarrière.

Toen kon de veiling van start onder leiding van Jaap Meiland. Wat een enorme inbreng van zeer diverse kavels, voor een ieder wat wils! Fantastisch dat er zoveel mensen en bedrijven zijn die Ter Leede een warm hart toedragen! Spectaculair om te zien hoe graag potentiële kopers diverse kavels wilden bemachtigen met als doel natuurlijk een zo hoog mogelijke opbrengst voor Stichting Topvoetbal Ter Leede. Ook dit jaar weer een record opbrengst:  € 71.000,=,  wat een fantastisch bedrag, iedereen hartelijk dank voor uw bijdrage!

 

Tenslotte een woord van dank voor de organisatie van het B2B diner met veiling. Wat een fantastisch evenement hebben jullie dit jaar weer georganiseerd. Het is natuurlijk niet alleen deze avond, maar de maanden voorbereiding die hieraan vooraf gaan ontgaan velen van ons. Daarom is een blijk van waardering voor deze heren en dames zeker op zijn plaats…….het was een mooie avond.

Graag tot langs de lijn of in de businessclub!

 

Klik HIER voor meer foto’s van de avond.

Heeft u uw prijs van “Altijd Prijs” loterij nog niet ontvangen, neem dan contact op met Jeroen van Oosterom via de mail of op 0651852109.