Ter Leede B4- Altior B3

De laatste wedstrijd voor de winterstop. Het is een inhaalwedstrijd, die uitgesteld was door altior zelf.
We waren ingedeeld in kleedkamer 1 en mochten spelen op het hoofdveld. Eindelijk erkenning van de club.
Erik, onze midmid is er niet bij deze wedstrijd. Bart die nog geblesseerd is was wel aanwezig.
Opa leen had zijn vrouw meegenomen. Hij wist dat ze thuis een betere plek zou hebben dan bij WVC,
daar zat ze op een vuilnisbak. Ze nestelde zich, voordat de wedstrijd begon, in de dug-out.
De wedstrijd begon niet lekker voor ons en op het middenveld verloren wij duels. We kwamen 0-1 achter.
Het antwoord kwam binnen 1 minuut van Jan. 1-1. De achterspeler van altior kwam ook mee naar voren en gaf een moeilijk schot op doel en Randy had hem bijna maar net niet. 1-2. Er werden nog 3 doelpunten van ons afgekeurd, omdat de vlagger van de tegenpartij zijn vlag wel heel makkelijk de lucht in stak. De scheids volgde zijn tekens. Even later wisselde hij met zijn collega. Opa Leen vertrouwde de zaak niet meer en gaf aan dat hij bij de vlagger ging staan, wat hij ook deed. Na 20 min. wissel ik altijd en ik kon niet anders dan het middenveld wisselen(wat ik overigens niet in de planning had in het begin). We kregen weer meer grip op het middenveld.
De verdediger van Altior maakte een verdedigingsfout en Sjoerd nam de bal over. Hij tikte de bal van zijn linkervoet naar zijn rechtervoet en schoot de bal hard in de hoek van het doel. 2-2. We bleven in de aanval en
Jan maakte voor rust de 3-2. In de rust hadden we gelijk gezamenlijk overleg hoe we de wissels zouden doen.
De tweede helft begon en binnen een paar minuten schoot Jan de bal al in het doel. 4-2 Niet veel later kopte Jan de bal in het doel. 5-2 De tegenstander wist niet wat hun overkwam. De jongens bleven druk zetten en Jeroen kreeg de bal ook op zijn pantoffel en schoot de bal hard tegen de touwen. 6-2. Of het nog niet genoeg was maakte Jan ook nog 7-2. Sjoerd knalde nog tegen een tegenstander op het middenveld en die bleef liggen.
De scheids vond het wel welletjes en floot de wedstrijd een paar minuten te vroeg af. De 3 punten waren weer binnen. Ik wil de vader van Vince en Bart(onze geblesseerde, maar hij is er na de winterstop weer bij) bedanken voor het vlaggen langs de kant.
Ik sprak Frank na de wedstrijd, de hoofdtrainer op de dinsdag, en deze had de wedstrijd met nog een aantal experts bekeken. Hij/Zij vond(en) dat jullie heel leuk met elkaar samenspeelde en zoveel inzet toonde. Hij vroeg zich af waarom dat niet op de training kan. Tja zo is Frank, altijd het laatste woord J.

De winterstop is begonnen en we staan fier bovenaan. De jongens hebben 7 wedstrijden gespeeld en 21 punten. Het lijkt alsof wij te licht zijn ingedeeld maar ik persoonlijk vind dat niet. We hebben niet altijd makkelijk de 3 punten kunnen pakken en als ik het goed heb moeten er nog 11 wedstrijden gespeeld worden.
Even een paar feitjes van de doelpunten :
doelpunten 34 voor en 8 tegen.
Jan heeft er tot nu toe 16, Jeroen 5, Tijn van Egmond 4, Erik 3,
Jim 2, Sjoerd 2 en Jasper 1 doelpunt(en) op zijn naam staan. Uiteraard is dit ook dankzij de rest van de spelers want jullie hebben dit natuurlijk met zijn allen gedaan. Ik heb een echt leuk team wat ik mag coachen. Ook alle lof aan de ouders die zijn komen kijken en zelfs hebben gevlagd. Nog een speciale dank aan onze trouwste supporter opa Leen. Ik wens jullie allemaal een fijne kerst en een gezellig uiteinde 2015.