Ter Leede bedankt!

De club van rood en geel. Ik denk de mooiste en gezelligste club die er bestaat.

10 jaar heb ik hier gevoetbald. Begonnen bij de Euroleague bij Jaap Schaap. Jaap zorgde ervoor dat ik altijd met plezier naar de trainingen kwam. Ik was een keer ziek en de training daarna was ik weer beter. Toen jaap tegen mij zei: ‘Rosa wat ben ik blij dat je weer beter bent’ wist ik dat ik wilde voetballen bij Ter Leede. Vanuit de Euroleague naar de F waar Melvin, Melle en Toon mijn trainers waren. Jonge trainers waarvan ik veel geleerd heb. Vanuit de F naar de E, waar ik onder leiding van Thymen ook veel heb geleerd. Ten slotte heb ik mijn laatste twee jaar mogen afsluiten bij de JO15-selectie. Twee super leerzame jaren waarin ik me erg heb kunnen ontwikkelen onder leiding van Arjan en Jens. Naast mijn goede trainers die ik de afgelopen jaren heb gehad, heb ik ook altijd hele leuke teamgenoten gehad waar ik veel van heb geleerd.

Toch ga ik volgend jaar deze fantastische club verlaten. Aankomend seizoen ga ik bij Ajax spelen in het talententeam O19. Ik hoop me hier net als bij Ter Leede verder te kunnen gaan ontwikkelen. Een hele nieuwe stap waar ik naar uitkijk. Ik wil Ter Leede, mijn trainers en teamgenoten bedanken voor de fantastische jaren die ik heb mogen meemaken. Ik zal de gezelligheid op de zaterdagmiddag erg gaan missen. Maar Ik zal volgend jaar zeker nog te vinden zijn bij Ter Leede. Ik kan de gezelligheid natuurlijk nooit loslaten.

Ter Leede bedankt!

Tot snel! Rosa van Gool