Ter Leede behaalt ARAG certificaat!

Afgelopen vrijdag was het voor heel Ter Leede en in het bijzonder voor ons scheidsrechterskorps een bijzondere dag: Ter Leede behaalde de ARAG-certificering.
Deze door de KNVB toegekende en door sponsor ARAG gesteunde certificering beloont de professionalisering van ons scheidsrechterskorps.
Uitgangspunt bij het verlenen van dit certificaat is dat het verenigingsbeleid er op gericht moet zijn om door begeleiding, opleiding, uitrusting en waardering van de verenigingsscheidsrechters wedstrijden sportiever en dus plezieriger te laten verlopen.
Op de foto boven zien we een trotse scheidsrechterscoördinator Christel van Hoewijk geflankeerd door een vertegenwoordiger van de ARAG (links) en top arbiter Dennis Higler met het net getekende certificaat.

Naast een taart en een tas met shirts en andere scheidsrechtersattributen ontving Ter Leede ook een “Fair Play zone” schild.
Nadat dit bord bij de ingang van ons complex is bevestigd zal het zo voor iedereen duidelijk zijn dat bij Ter Leede goede scheidsrechters samen met spelers, trainers en begeleiders er voor willen zorgen dat de wedstrijden sportief en plezierig verlopen!

Meer weten over de ARAG-certificering? Klik dan hier.