Ter Leede Bier en Ter Leede Quiz

Afgelopen jaar is een groepje enthousiaste vrijwilligers van onze club bezig geweest met het creëren van een echt, origineel, heerlijk, prachtig Terleede-bier. Dit bier zou afgelopen 1 januari 2022 gepresenteerd worden tijdens de nieuwsjaarborrel! Helaas is door de huidige coronamaatregelen weer niet toegestaan om op de club samen te komen. Feesten zoals het geweldige kerstgala en het Winter Veilung Fest zijn hierdoor komen te vervallen. Maar niet getreurd; De biercommissie presenteert u de officiële 2e Terleede Quiz! Deze Quiz zal dit jaar in het teken staan van ons nieuwe Terleede bier.

Aankomende vrijdag 21 januari zal dit bier verkocht en gepresenteerd worden via een nieuw online feest. U heeft die dag de mogelijkheid om 3 heerlijke Terleedebiertjes op te halen bij de club. De verkoop van deze biertjes zal online gaan via een speciaal aangemaakte pagina. A de eerst oplage beperkt is kunt u maximaal 3 biertjes per persoon halen. Op die manier willen we iedereen de mogelijkheid geven om te genieten van het enige echte ‘Rood Gele Rakker’. Die avond zal een groep vrijwilligers net als vorig jaar van 20:00 tot ongeveer 21:30 een quiz organiseren die dit jaar in het teken staat van het nieuwe bier!

De belangrijke info voor de verkoop van het bier:

Bier is te kopen online via de volgende link:

Rood Gele Rakker

De prijs per flesje bier: € 2,80 (alleen verkrijgbaar per 3)

Ophalen en nuttigen van dit bier kan op de 21e januari 2022 (Alleen 18+). Ophalen kan tussen 17.00 en 19.30 uur.

De biertjes worden die avond (21 januari) om 20:00 digitaal met elkaar gedronken en er wordt natuurlijk online op geproost! Na de korte introductie over het bier staat er een quiz op het programma, meer informatie daarover vindt u hieronder.

De belangrijke info van de quiz:

Vrijdag 21 januari 20:00-21:30

Een gezamenlijk proost moment met ingezonden foto’s/filmpjes

Entree is gratis

Aanmelden voor de quiz via een mail naar: quizterleede@gmail.com

In de mail:

– teamnaam

– aantal spelers