Ter Leede bij laatste drie bij verkiezing ‘Het Beste idee’ binnen de gemeente Teylingen

Gisteravond hebben wij vanuit Ter Leede op de verkiezing van het beste idee  op het gebied sport en bewegen in het sociale domein gemeente Teylingen ins idee ‘Oldstars Walking football Sassenheim’ gepresenteerd. Aan deze verkiezing deden 8 verenigingen mee.

In een volle raadszaal presenteerde de clubs zich in een pitch van maximaal vijf minuten aan een vijfkoppige jury en 20 beoordelaars. Vanuit het aansluitende vragenuurtje bleek de belangstelling van wethouder en toehoorders voor ons onderwerp groot.

Wij zijn met 2 andere verenigingen door naar de finale! De uitslag daarvan wordt op 8 maart tijdens de sporters van het jaar verkiezing bekend gemaakt.

Met name het gegeven dat dit te herleiden was naar onze visie, de koppeling van de maatschappelijke thema’s gezondheid en eenzaamheid bij ouderen en de borging van het Walking football binnen onze club werd als heel positief ervaren. Naast het feit dat er in ieder geval een geldprijs in het verschiet ligt, was voor ons met name de bijval voor de achtergrond van onze keuze dit te starten mooi om te horen!

Namens bestuur

Peter Bergman