Ter Leede Bol voor een Bal actie

Het belangrijkste onderdeel van het voetballen is het hebben van goede ballen.  Als vereniging gebruiken wij een paar honderd ballen en deze moeten regelmatig worden vervangen.

Om een bijdrage te leveren aan de kosten van het aanschaffen organiseren wij de “bol voor bal actie”.  Ook dit jaar is het via Robin en Ian gelukt om over een partij bollen voor dit doel te beschikken.

Vanwege Corona zullen wij dit jaar de verkoop online doen dus in tegenstelling tot de vorige jaren geen verkoop langs de deuren en we willen ook het contant geld zoveel mogelijk beperken.  U kunt zelf aangeven hoeveel zakjes bollen je wilt kopen.  In ieder zakje zitten 5 bollen en deze worden voor 2 euro verkocht. Helaas geldt wel op=op dus wees er snel bij!

Dit jaar geven wij iedereen ook de mogelijkheid tot het doneren van de bollen. Dit kan worden gedaan aan een vriend of familielid maar denk bijvoorbeeld aan een verzorgingstehuis of het hospice.

De verkochte bollen worden zo snel mogelijk bij iedereen in Sassenheim thuisbezorgd. Wij zullen via de website van Ter Leede aangeven wanneer er wordt gestart met de bezorging.  Het invullen van het adres is dus belangrijk!

Via de onderstaande link kan je direct beginnen met de verkoop van de bollen, je kunt deze link via WhatsApp delen met familie en vrienden.

Zakje bollen

https://terleede.nl/product/bloembollen
deel met WhatsApp

Iedereen veel succes met de verkoop.

Voorwaarts Ter Leede

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie Ter Leede