Ter Leede C3- Foreholte C7

Welke baard?
Des Keizers baard, daar ging de wedstrijd van vandaag om.
Oh ja, we hadden als 2e kunnen eindigen, en het zat er de eerste helft zeker in maar gaandeweg de wedstrijd werd het duidelijk dat de “wil” om te winnen wat ondergesneeuwd was.
Ondergesneeuwd, heb ik het niet over het weer, alhoewel een paar dagen geleden het nog in bakken uit de hemel kwam in bepaalde delen van ons land.
Hierdoor moest ook het onbevlekt blazoen van de vervangende coach C.Beelen eraan geloven.
Onder zijn leiding heeft de C3 namelijk nog niet verloren, tot vandaag dan.

Vakantietijd, dat is altijd wel een dingetje.
Hoop mensen gaan dan ook, het woord zegt het namelijk al, op vakantie.
Dat houdt in dat je een beroep moet doen op andere spelers uit andere team’s waarvoor dank.
En een extra invaller werd zelfs nog uit zijn mandje gebeld, die zo de 2e helft kon invallen.

De wedstrijd begon voor ons voortvarend, constant op de helft van de tegenstander waar wij het spel dicteerden.
Wederom werd er goed overgespeeld en zorgden we voor veel druk op de tegenstander.
Ik weet alleen niet wat die gasten in Voorhout te eten krijgen, het leken wel Karwijkers, zo groot.
Waarschijnlijk eten ze dan veel vis, zou je zeggen.
Niet alleen grote gasten, maar ook kleine behendige spelertjes.
Over kleine behendige spelertjes gesproken, het had een mooie wedstrijd voor Thijs geweest, gaat soms iets te ver door in zijn aktie’s maar is ook meedogenloos, tot hier en niet verder.
En t maakt dan niet uit hoe groot ze zijn.
Terwijl we staan te kijken bekruipt het gevoel van die ouwe voetbalwet ons weer, het zal toch niet? niet deze keer?
Nee, je moet het over de duvel hebben, penalty tegen.
Foreholte speler nam volgens onze waarneming als eerste de bal met de hand de 16 in, waarna hij tegen de hand van een speler van ons kwam, maar de scheids heeft altijd gelijk, net als een winnende coach.
op de stip en feilloos ingeschoten.
We rechten de rug en gaan vol op de aanval voor de gelijkmaker en die zou er gaan komen, ware het niet dat Sjors bij hun in de 16 wordt onderuit gehaald, penalty.
Zou je denken maar niets is minder waar.
Maar ja, de scheids heeft altijd gelijk.
En dan wordt het 0-2, daarbij lijkt de wedstrijd gespeeld.
Rust.

2e helft kunnen we normaal gesproken de wedstrijd beslissen in ons voordeel, het zat vandaag niet mee.
Tel daarbij op dat Foreholte nog 1x scoort…….
Gifbeker was aardig aan het vollopen, toch geven we niet op en in ieder geval is onze eer gered door een doelpunt te maken 1-3
Dit was nog het teken voor het slotoffensief, waarin we de geest weer kregen en de overwinningsmentaliteit even terugkwam.
Het heeft er uiteindelijk niet toe geleid dat we nog konden scoren en de 1-3 kon worden ingevuld op het tegenwoordige digitaal wedstrijdformulier.

Bij de Oscar uitreiking wordt iedereen met naam en toenaam bedankt bij het tot stand brengen van het succes.
Ik laat dit achterwege, gewoon iedereen die zich heeft ingespannen tot het bijdragen aan t succes van de C3 bedankt.
We hebben er allemaal wat voor moeten doen en laten en alle beetjes hebben geholpen.
Volgend seizoen hoop ik weer spitsvondige stukjes te schrijven over het wel en wee van ons team, in welke samenstelling deze ook zal zijn.

Nog 1x vlammen op het toernooi in Austerlitz en dan… de toekomst zal het uitwijzen.