Ter Leede C3- Meerburg C6

Progressie

Vandaag stond de wedstrijd tegen Meerburg op het programma.
Bekende tegenstander, 5 weken geleden nog tegen gespeeld.
De uitwedstrijd werd met veel moeite uiteindelijk met 3-4 gewonnen, dus we maken ons op op een spannend potje voetbal.
De fris gewassen shirts van sponsor Autocentrum Beelen werden weer aangetrokken.

Hoe zouden onze gasten de scherpe trainingen vertalen naar wedstrijd?
Onze verslaggever was eerst bij een andere wedstrijd geweest, maar bij aankomst bij het veld waar de C3 zijn kunsten mocht vertonen was het al rust.
De wisselspelers die zich warm aan het draaien waren, riepen in koor dat Milan weer een penalty had benut en dat de ruststand 1 tegen 1 was.

2e helft ging beginnen en we zitten er gelijk fel op, zo mag ik het graag zien.
Je dwingt de tegenstander snel te handelen en vaak tot verkeerde beslissingen.
Zeker in het strafschopgebied, een bal tegenhouden met je handen terwijl je geen keeper bent is ook al zoiets.
En een overtreding is ook snel gemaakt als je op t verkeerde been wordt gezet.
Al was de grens van de tegenstander het er niet mee eens, In totaal 3 terechte penalty’s en 3x raak.
Duco had in de 2e helft onze vaste keep Lucas vervangen, want ja, ook keepers krijgen een wisselbeurt ;-)
Bij een redding werd Duco hard geraakt op de enkel maar kon doorspelen.
Na de wedstrijd wel het ijs erop, dat dan weer wel

Mooie combinatie’s gezien en goed doorgaan wat nog een prachtig doelpunt opleverde.
Maar nog altijd moeten we het spelletje simpel houden, rustig of moet ik zeggen “Rusthagg” bal rondspelen, die het werk voor je laten doen.
Conditioneel gaan we de goede kant op, super trots op jullie inzet op de trainingen.
Ook elkaar coachen in het veld gaat elke keer weer beter.
Uitslag op scorebord bleef steken op 4-2, had voor ons nog iets hoger uit kunnen vallen, maar denk dat we tevreden mogen zijn.

Tot slot wil ik ook de ouders en supporters die in grote getale aanwezig waren bedanken voor hun opkomt en zo gaan we een mooi seizoen tegemoet.

Doelpuntenmakers: 1x Milan, 2x Sjors en 1x Pieter.