Ter Leede C3 , richting Austerlitz

toernooi AFC Quick, Het “Easter open” voor niét selectie D en C

Zo zou je dit wel kunnen noemen denk ik.
Niet zo uitgebreid met vele busjes richting de Willy’s en St Hubertus, wie kent ze niet, maar gewoon op eigen vervoer en een gesponsorde vrachtwagen voor de spullen, waarvoor zeer veel dank. Ook was er voor de D en C team’s een mooi pak, wederom mogelijk gemaakt door de vele sponsors die hier aan hebben bijgedragen, waarvoor nogmaals dank, kun je niet genoeg zeggen!!
Wat is er nou leuker dan met een zooitje gasten in een groep accommodatie te zitten en van alles en nog wat uit te vreten.

Vrijdag ging het hele zwikkie na de groepsfoto op weg naar een denk ik onvergetelijk weekend. Lol voor 3, euh voor 15 (spelers) natuurlijk. Denk ook wel dat de begeleiding het ook wel naar hun zin hadden kom je toch gauw lol voor 20 uit. Slapen doe je s’ nachts zeggen ze wel eens, hahaha. Nou, ken je wel vergeten. 5 uur is is vroeg genoeg en dan wordt je een uurtje later gewekt door brandalarm. Een grondige inspectie leerde dat het alarm “spontaan” was afgegaan, kan gebeuren. Joh, dan heb je nog wat aan je dag. Dus in alle vroegte naar de lasergame en uit eigen ervaring weet ik dat het niet uit maakt hoe oud of jong je bent, je wordt vanzelf fanatiek. Zou dit wel een goede voorbereiding zijn voor het toernooi?

Bij AFC Quick in Apeldoorn werd het toernooi voor de C3 én C4 afgewerkt.
De mensen in de kantine deden hun uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. De keuken had het in ieder geval zwaar te verduren met al die pubers in een groeispurt die alleen maar zo veel mogelijk voer naar binnen willen schuiven.
Maar hulde voor deze mensen.

Eerste tegenstander Saestum C2 kwam tegen ons niet verder dan de brilstand, ondanks een zéér behendige rechtsbuiten. May i have jour vote’s please, Ter Leede C3 one point,
tweede tegenstander…Hoogland kwam met 1-0 voor en dacht de 3 punten al in de knip te hebben. Dacht is het goede woord want in het fluitsignaal scoorde Levi. Lang bleef onduidelijk of we gelijk of toch verloren hadden. Toen bleek dat we weer 1 punt bij ons totaal van 1 konden bijschrijven. De tegenstander, vooral 1 begeleider/coach bleef echter tot vervelends toe maar naar de scheids toestappen en die werd het wel ff zat.

Hierna tegenstander FC Almere, die kwam om de titel mee te nemen. Bij winst kregen ze de Cup met de grote oren, of een ietwat kleiner bekertje, what ever.
Almere had mazzel dat de C3 nu in een feestopstelling ging spelen. Mats op doel en Lucas in de spits, ik noem maar een dingetje.
De tegenstander probeerde van alles maar tot scoren kwamen ze niet. Mats had een paar mooie reddingen, en ballen werden van de lijn afgehaald, niet normaal. Slot op de deur Levi roste de ballen naar voren, dat het een lieve lust was.
Pieter moest zelfs even hun spits tot de orde van de dag roepen, HÉ, van onze keeper blijf je af!
Rondspelen tot je erbij neervalt is niet verboden en tijdrekken zie je ook in de Ere divisie, kijk maar eens hoe ze bij de hoekvlag altijd staan te klooien

Ja, dan wordt er afgefloten voor t einde en blijkt dat de adrenaline ook op deze leeftijd door de lichamen giert. De plaatselijke FC uit Almere kon het niet verkroppen dat ze van een feestopstelling niet verder dan die eerder aangehaalde brilstand kwamen. Een moeder ging zelfs ver na de wedstrijd in discussie met Duco, maar die heeft dit zeer goed aangepakt en heeft deze dame netjes te woord gestaan.

De laatste wedstrijd van ons was tegen de gastheer van het Toernooi. Die werd uiteindelijk beslist door een penalty voor ons. Vaste penaltykiller Milan legde de bal op de stip en schoot e’m binnen tegen een klein, maar zéér goed keepertje.
Dit was het laatste wapenfeit van Ter Leede C3 in deze samenstelling. De C3 tweede op dit toernooi, goed gedaan gasten.

Na laatste fluitsignaal moest de correspondent richting huis. Ik heb zo het vermoeden dat het in Austerlitz weer laat, of moet ik zeggen vroeg werd.

Oh ja, ze gaan ook nog iets doen vandaag, wat weet ik niet maar er stond wel bij “neem je zwembroek mee” hahahaah

Rest mij nu iedereen die dit toernooi heeft mede mogelijk te maken te bedanken, dus organisatoren, de bekende mensen achter de schermen (bij mijn weten zijn het) de dames Caroline, Ingrid, Henriette en Sandra (Ik hoop dat ik niet iemand vergeten bent, dan nu alvast excuus) Gastheer AFC Quick,

 050