Challenge van Justine Janssen en Nino Hoogervorst

Deze week staan er twee nieuwe challenges op het programma. We hebben een challenge van Justine Janssen en van Nino Hoogervorst. Justine speelt in de vrouwenselectie van Ter Leede. Zij heeft een kop challenge voor jullie bedacht. Lukt het jou om meer te koppen dan Justine?

Nino is actief als jeugdtrainer van de JO15 selectie. Daarnaast is hij technisch coördinator van de onderbouw. Nino daagt jullie uit om een voorwerp (in zijn geval een pionnetje) van bijvoorbeeld een klimrek of een tafel af te schieten. Het mikken van een voorwerp kan je zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Je kan heel ver weg gaan staan of juist dichtbij. Je kan een heel groot voorwerp gebruiken of juist weer iets kleiners. Daag jezelf vooral uit en laat zien hoe goed jij kan mikken!

Afgelopen week hebben we al heel wat filmpjes ontvangen van jullie. Heel leuk om te zien dat jullie zo fanatiek bezig zijn met de challenges. Colin (JO12-2) had een originele en knappe manier bedacht om de bal in zijn rugzak te krijgen.

Succes met het oefenen van de nieuwe challenges. Daag je teamgenoten uit om te kijken wie de challenge het beste kan uitvoeren. Graag zien we jullie challenges weer in grote getale voorbij komen.

Jullie hebben weer een week de tijd om de challenge te oefenen en op te sturen. Daarna volgt er weer een nieuwe challenge. Filmpjes opsturen kan naar ninohoogervorst@terleede.nl.