Ter Leede doet mee met de grote Clubactie

We gaan met de hele vereniging verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor € 3000,-. Als we allemaal gemiddeld 4 loten verkopen, dan moet ons dat met elkaar gaan lukken.

Extra inkomsten hard nodig voor goede trainingsfaciliteiten

Zoals we allemaal weten hebben we het als club door het wegvallen van vele inkomsten door de Coronatijd het moeilijk. Uiteraard willen we heel graag onze leden een mooi complex bieden met goede trainingsfaciliteiten voor alle teams.  Om dit waar te maken, is het echt noodzakelijk dat we extra inkomsten binnen halen.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van je familie, vrienden of bijvoorbeeld je buren! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Kunnen we rekenen op jouw steun?

Verantwoord loten verkopen

De organisatie van de grote clubactie heeft zich ook verder ontwikkeld en het is tegenwoordig mogelijk om de loten ook online te verkopen. De jeugdleden krijgen nog wel een traditioneel verkoopboekje, maar die is ook voorzien van QR-code. Zo kunnen zij op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Op de voorzijde van het boekje staat een online verkoop link en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Hoe word je verder geïnformeerd?

Als vereniging hebben we pas deze week besloten om ook mee te doen aan deze landelijke actie. Om die reden moeten we de voorbereidingen in versneld tempo doen. We laten jullie zo spoedig mogelijk weten hoe jullie je steentje kunnen bijdragen aan onze mooie club. Houd je mail, teamapp en de Ter Leede site in de gaten.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede