Ter Leede E2 wint de poulefase van het ADO Den Haag netwerk toernooi (videoverslag)

Jaarlijks organiseert ADO Den Haag netwerktoernooien om de talenten van de netwerkpartners in actie te zien. Deze toernooien voor de 1e en 2e jaars D, E en F pupillen worden georganiseerd op de locaties van de netwerkpartners. Een groot aantal scouts van ADO Den Haag beoordelen dan de spelertjes en volgen hun jaarlijkse ontwikkeling. Niet alleen scouts van ADO volgen dan onze talenten, maar ook de scouts van Sparta Rotterdam en Feyenoord zijn geïnteresseerd in deze dagen.

Op zondag 22 november werd het 1e jaars E toernooi gehouden op sportpark De Hoge Bomen van hoofdklasser Westlandia in Naaldwijk. Maar liefst 21 teams namen deel aan het toernooi. De Bollenstreek was sterk vertegenwoordigd met de beloften teams van Foreholte, VVSB en natuurlijk onze eigen Ter Leede E2. Deze begonnen voortvarend aan het toernooi met een mooie 0-3 overwinning op HBS uit Den Haag. De volgende tegenstander was een oude bekende uit Nootdorp, RKDEO. Lang leek het erop dat de tweede wedstrijd in 0-0 zou eindigen. Maar een onterechte penalty in de allerlaatste minuut zorgde voor een 0-1 verlies. Ook in de derde wedstrijd sloeg het noodlot toe. Een verdwaalde bal onderbrak de Ter Leede aanval en uit de counter scoorde BSC´68 de gelijkmaker. Er was echter nog voldoende tijd om de winnende te scoren, 2-1. In de laatste wedstrijd werd nog flink gewerkt aan het doelsaldo door een 5-1 overwinning op Wilhelmus uit Voorburg. Dit team wist in de laatste wedstrijd op miraculeuze wijze te winnen van RKDEO waardoor Ter Leede op doelsaldo toch nog poule winnaar werd.

Zie hier de beelden:

Ter Leede E2 heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het toernooi Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden. De andere kwartfinalisten zijn Westlandia , FC Zoetermeer, HVV, Foreholte, RKDEO, Ado Den Haag en RKAVV.

De verrichtingen van de E2 mannen zijn ook dit seizoen weer te volgen via het videokanaal van Ter Leede E2