Eerste competitie wedstrijd seizoen 2015-2016.

Lisse was evenals wij door de KNVB vanwege hun uitslagen in de bekercompetitie
hoger ingedeeld voorwaar voor ons een goede tegenstander om te weten of wij wel
wat te zoeken hebben in deze groep.
Welnu ik moet u melden dat bijde teams gestreden hebben voor de overwinning en
dat FC Lisse net dat ietsepietsie meer geluk hadden dan wij.
De eerst echte kans was voor Lisse, maar door goed en snel uit z’n doel kon Max
voorkomen dat er gescoord zou worden (tussen de 10 en 15 min.) het werd een hoekschop
die maar net werd overgekopt .
Hierna werden wij wat sterker wat leide tot een aantal hoekschoppen, die overigens niets
opleverden behalve enkele hachelijke situaties voor het doel van onze tegenstander.
Zo speelden we naar de rust tot wij vlak hiervoor een vrije trap toegewezen kregen deze
vrije trap werd op de doellijn (???) gekeerd door een verdediger, jammer het had een goed
gevoel geweest om met een voorsprong te gaan rusten.
Na de rust moest er gewisseld worden in de verdediging het wisselen en overnemen van
posities ging niet zo goed als wij gewend waren en dat was mede de oorzaak dat Lisse
op 0-1 kwam krachtig ingeschoten bal van de linkerzijkant, van de beste aanvaller van
Lisse verdiende voorsprong overigens.
Wij kwamen hierna er maar moeilijk uit en mochten blij zijn dat Lisse op dat moment
geen gebruik maakte van de kansen die zij kregen echter het werd wel 0-2 uit een hoekschop
die wel en dan weer niet uitverdedigd werd en eindigde in een ongelukkige kluts.
Dit werd het moment van Ter Leede Lisse dacht een makkie te hebben en de buit al binnen
te hebben onze verdedigers stroopten de mouwen op en bedienden onze aanval en
middenvelders van bruikbare ballen en zorgden dat ook zij deelnamen aan de aanval
op het Lisserbroek doel, wat leide tot diverse hoekschoppen maarook tot bijna niet te missen
kansen we moesten wachten tot 4min voor tijd spits Max kreeg hem er toch nog in 2-1
Nog 4min te gaan de gelijkmaker leek er te komen alle ballen direct naar voren maar helaas
voor ons het einde werd gefloten door de goed leidende scheidsrechter (Tim Meijer)