Ter Leede Easter Open en Duinrell met de Pasen

Aankomende Pasen staat in het teken van diverse activiteiten voor de jeugd !

Voor een aantal teams staat de Pasen in het teken van het Easter Open toernooi.  Na een aantal jaar afwezigheid zullen dit jaar diverse teams van de JO15 tm JO19 gaan meedoen aan het bovenbouw toernooi.  Naast een aantal clubs uit Nederland zijn er ook teams uit Denemarken, Engeland en zelfs Zuid-Afrika aanwezig.  Op de site Easter Open West kan iedereen de toernooi indeling vinden.

De onderbouw gaat op vrijdag 7 april richting Brabant en verblijven daar in vakantieboerderij www.Brabantbos.nl. De deelnemende teams spelen daar op zaterdag en zondag op diverse locaties wedstrijden.  De poule-indeling en speelschema kan worden gevonden op Easter Open Zuid. Er is op zondag 26 maart om 13:00 een informatie bijeenkomst voor alle teams die naar Brabant gaan.

Op zaterdag 8 april gaan diverse teams naar Duinrell!  De teams gaan op eigen gelegenheid naar het park en kunnen daar een mooie dag beleven.  Voor de teams die het leuk vinden is er ook de mogelijkheid om te zwemmen in het Tikibad.

Om de kinderen van de onderbouw een mooie Ter Leede uitstraling te geven wordt net als vorig jaar voor iedere speler een hoodie beschikbaar gesteld. Hoe gaaf is dat!   De communicatie over de uitreiking volgt via de team apps.

Voor de vele spelers wordt het dus een heel leuk Paasweekend.  Dit was niet mogelijk zonder de inzet van de vele ouders. Alle begeleiders bedankt voor jullie inzet en ondersteuning van deze activiteit!

De gedeelte van de opbrengst van de Grote Club Actie heeft hier aan bijgedragen.

Niet te vergeten. Veel dank aan alle onderstaande sponsoren voor de bijdrage aan de hoodies !

ME AUTOMOTIVE,  RWV ADVOCATEN, BERG ERA MAKELAARS, VAN DER ZWAM KRAANVERHUUR, FREEP.nl, GEBR VAN DER PEET, PROFILE LEENDERT KUIJPER FIETSEN, BUSINESS REFREH en STUDIO 1 SALON

Wij wensen alle spelers en begeleiders heel veel plezier en zien graag wat mooie foto’s voor op de site!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede