Ter Leede F1 – Fc Lisse F1

Vandaag speelden we tegen Lisse, een ploeg die het net als ons moeilijk had gehad in de eerste wedstrijden. Net als wij hadden ze slechts 1 punt, het zou dus een interessante wedstrijd kunnen worden.
In de heerlijke herfst zon begonnen we sterk aan de wedstrijd, en de verdediging van Lisse had het erg druk. Nick en Justin doken regelmatig op voor de goal aangespeeld door Mads en Lenn. Het was uiteindelijk Nick die voor de openingstreffer zorgde. Af en toe kwam Lisse er uit maar Achraf, Nijs en Thijs vormden een stevig blok en gaven nauwelijks kansen weg. We bleven heerlijk aanvallen en na een goede pass van Mads schoot Nick tegen de paal. Justin was attent en schoot uit de rebound de 0-2 binnen. Vlak voor rust kon Nick de 3-0 binnen schieten na een fraaie pass van Achraf.
Met 3-0 gingen we de rust in en dat voelde heel lekker.
Nino gaf aan dat we goed bezig waren en zo door moesten gaan. En dat deden we ook. Direct Na rust passeerde Achraf op fraaie wijze 4 tegenstanders en rondde koelbloedig af, 4-0. Hierna verslapten we en gaven wat meer kansen weg, diverse malen moest Olivier handelend optreden, maar uiteindelijk viel de 4-1 toch.
Lisse kwam wat beter in het spel, maar het was Lenn die na een voorzet van Achraf ( die slecht werd weg gewerkt) de 5-1 binnen schoot. Niet snel daarna kon Nick de 6-1 binnen schieten. Lisse maakte nog de 6-2 maar het slotakkoord was voor ons. Mads schoot de 7-2 binnen na een slimme pass van Justin.
Een geweldige overwinning, en het belangrijkste jullie hebben vandaag gespeeld als team.