Ter Leede F1 – Foreholte F1

Vandaag stond de tweede wedstrijd op het programma, tegen een bekend team. Aan het einde van het vorige seizoen speelden we een oefenwedstrijd die we met 13-4 verloren. Vandaag een nieuwe wedstrijd dus nieuwe kansen. We begonnen met Mads op het middenveld en Achraf in de spits. De start was goed en we kregen goede kansen via Mads en Achraf. De keeper en de lat lagen in de weg. Ondertussen liet Foreholte zien over goede spelers te beschikken. Met snelle aanvallen bestookten ze de verdediging bestaande uit Nijs, Thijs en Justin. En uiteraard werd Olivier ook op de proef gesteld. We stonden zwaar onder druk en een tegen goal kon niet uit blijven. Foreholte scoorde de 0-1 en niet snel daarna de 0-2. We creëerden af en toe een kans maar het zat niet mee. Uiteindelijk gingen we rusten met een 0-3 achterstand.
Nino gaf aanwijzingen in de rust zodat we het de tweede helft beter zouden doen. Achraf werd laatste man, Lenn ging met Nick naar voren en Justin werd rechts back.
De tweede helft creëerden we goede kansen, Nick, Lenn en Mads waren dichtbij een doelpunt maar de bal wilde er niet in. En dat was vandaag het grote verschil Foreholte was uitermate doeltreffend. Met nog vier goals bepaalden ze de eindstand op 0-7. Een tegengoal was ons niet gegund. Jullie hebben vandaag weer hard gewerkt, en het zat niet mee. Maar met deze positieve instelling moeten de doelpunten en de goede resultaten vanzelf komen.