Ter Leede F1 – Noordwijk F1

Vandaag kwamen we Noordwijk al voor de vierde keer tegen. Eerder kwamen we ze tegen in de beker (11-1 verlies) bij de twingames 8-8, en in de competitie (5-1 verlies).
We konden onze borst dus nat maken tegen de koploper die al tien punten voorsprong op ons hadden. We spraken af goed aan te sluiten, het veld breed te houden, mee te verdedigen en stevig de duels in te gaan.
Noordwijk begon fris aan de wedstrijd en zette ons meteen onder druk. Ze creëerden veel kansen en binnen 8 minuten stonden we met 0-2 achter. Daarna kwamen we beter in de wedstrijd, kwamen regelmatig op de helft van Noordwijk, en creëerden we ook wat kansen. Een voorzet vanaf links werd door een Noordwijk verdediger met de hand weg geslagen en dat leverde een penalty op. Lenn schoot hem hard binnen 1-2.
We bleven aanvallen en ook de verdedigers Nijs en Thijs kwamen regelmatig mee op. Met deze stand gingen we rusten en de tweede helft gingen we goed van start. We creëerden kleine kansen maar een doelpunt zat er niet in. Uiteindelijk was het Noordwijk dat de 3-1 maakte. Een voorzet vanaf links verdween in het doel. Olivier werd heel boos dat het doelpunt werd goed gekeurd. En achteraf bleek die boosheid terecht. De bal was niet tussen de palen het doel in gegaan maar door een gat in het zij net. Een onterechte goal, maar zonder camera’s voor de scheidsrechter niet te beoordelen. We gingen niet bij de pakken neer zitten en vrij snel scoorden we de 2-3. Mads legde een corner panklaar bij de tweede paal, en daar maakte Achraf het af.
Nu zouden we moeten doordrukken, maar al snel ging het mis. Er werd niet meer meeverdedigd en Mads stond als middenvelder alleen tegen over drie Noordwijk spelers. Mads en Olivier waren kansloos in deze situatie 4-2. Helaas richten we hierna onze pijlen niet op Noordwijk maar op elkaar, hierdoor kreeg Noordwijk nog meer ruimte wat resulteerde in een ongelukkig 5e doelpunt voor Noordwijk.
Vandaag verloren we weer ruim van de koploper, dit was mede door pech ( de 3-1 door het zijnet) maar ook doordat we op belangrijke momenten vergaten te voetballen als team. Als we de juiste teamspirit en werklust 40 minuten kunnen opbrengen gaan de resultaten komen. Maar dan wel met de neuzen allemaal dezelfde kant op.