Ter Leede F1 – Quickboys F1

Vandaag de return tegen Quickboys, 4 weken geleden speelden we in een spectaculaire wedstrijd met 5-5 gelijk. Toen werd duidelijk dat Quickboys een goede ploeg is die gaat meedoen om het kampioenschap.
Het zou vandaag geen makkelijke wedstrijd worden, en behalve de tegenstander was er vandaag ook weer een stevige wind.
We begonnen met tegenwind en daar profiteerde Quickboys van. Ze hadden de eerste helft meer balbezit en de wedstrijd vond grotendeels op onze helft plaats. Echt grote kansen creëerde Quickboys niet en via counters doken Lenn, Nick en Mads af en toe gevaarlijk op voor het Quickboys doel. Toch was het Quickboys dat na een goede aanval verdiend op voorsprong kwam. De verdediging bestaande uit Nijs, Achraf en Thijs gaven verder geen kansen meer weg. Zo gingen we met een 0-1 achterstand de rust in. Met de wind in de rug zouden we die stand kunnen ombuigen. De tweede helft schoot Nick uit de start blokken. Na een slim pasje van Mads ging hij op snelheid voorbij de laatste man van Quickboys en schoot onhoudbaar de 1-1 binnen. We bleven druk zetten op het doel van Quickboys en verdienden hierbij een corner. Bij de tweede paal stond Achraf die met de borst de corner promoveerde tot doelpunt. Zo kwamen we op 2-1. Ook hierna bleven we aanvallen, Justin was zelfs dichtbij de 3-1 maar hij kreeg de bal net niet onder controle.
TLF1v2
Vrij onverwachts werd het toch 2-2. De laatste man van Quickboys nam een vrijtrap net over de middellijn. Hij schoot deze snoeihard in de kruising, een ongelofelijke goal voor een F junior. We lieten de moed niet zaken en gingen weer op zoek naar de voorsprong. In het enthousiasme werd er bij bal verlies niet goed omgeschakeld. Quickboys schakelde met 4 spelers razendsnel om, en lieten met een man meer Nijs, Thijs en Olivier kansloos achter, 2-3. De laatste 5 minuten probeerden we de gelijkmaker te forceren we kregen kleine kansen maar het geluk en vernuft ontbrak.
We gaven natuurlijk wat meer ruimte weg zodat ook Quickboys meer kansen kreeg.
Uiteindelijk bleef het 2-3, jammer want daardoor zakten we naar de laatste plaats.
We hebben vandaag weer goed gevoetbald tegen een sterke tegenstander, en verloren maar nipt. Als we op deze manier door blijven gaan komen de resultaten, en gaan we zeker stijgen op de ranglijst.