Ter Leede F1 – Rijnsburg F1

Vandaag hadden we een iets andere voorbereiding dan normaal. We kregen vandaag de nieuwe tenues en die werden uitgereikt bij autobedrijf van Beelen. En wel om 7.15 in de ochtend. Hier waren allemaal slaperige gezichtjes die gingen stralen toen ze de nieuwe tenues mochten aantrekken. Na een paar teamfoto’s vertrokken we snel naar Sassenheim voor de wedstrijd. Zonder Nino want die moest zelf voetballen. Gelukkig was Abdel bereid om Wilco te assisteren de wedstrijd tot een goed einde te leiden. Na een natte warming-up begonnen we de wedstrijd. We speelden vandaag met twee middenvelders en 1 spits zodat de verdediging wat meer ondersteuning zo krijgen.
We begonnen sterk aan de wedstrijd en na een goede actie scoorde Mads de 1-0. Lang konden we niet genieten van de voorsprong want Rijnsburg scoorde binnen 3 minuten 2 keer en zo stonden we alweer achter. We bleven goed voetballen en Mads en Lenn kregen goede kansen op de gelijkmaker, maar het beetje geluk ontbrak. Vlak voor rust scoorde Rijnsburg de 1-3 tegen de verhouding in.
De tweede helft schoof Achraf door naar het middenveld, Thijs ,Nijs en Lenn stonden in de achterhoede en Justin schoof naar de spits. We zetten veel druk naar voren en speelden goed, Achraf scoorde uit een corner, en na een mooie combinatie de 3-3.
De aandacht verslapte even en Rijnsburg scoorde weer twee keer. Thijs ging laatste man spelen, Justin ging rechtsback en Nick weer in de spits. We gingen met zijn allen voor een goed resultaat, Achraf scoorde de 4-5 en we bleven aan dringen. We gaven nog wel wat kansjes weg maar de verdediging stond als een huis. En natuurlijk hadden we Olivier op doel die ons met een paar fantastische reddingen in de race hield. Vlak voor tijd kregen we een vrije trap die werd genomen door Mads. Hij bracht de bal hoog in en zocht het hoofd van een medespeler. Die vond hij niet, maar via het hoofd van een Rijnsburg speler ging de bal tegen de touwen. Hierna hadden we nog een paar kleine kansen om de 6-5 te forceren maar dat lukte net niet.
Zo eindigde de wedstrijd in 5-5, een geweldige wedstrijd waarin jullie heel hard hebben gewerkt, voor elkaar.