Ter Leede F1 – Rijnvogels F1

Vandaag speelden we weer tegen Rijnvogels, vorige keer speelden we een hele goede eerste helft, een matige tweede, met een terechte 1-1 als gevolg. We hadden personele problemen, onze keeper Olivier was ziek. Mads zou gaan keepen en Safouane uit de F2 viel in. We startten heel goed, we waren fel in de duels, speelden de bal goed rond en iedereen verdedigde mee. De wedstrijd vond vooral plaats op de helft van Rijnvogels, we creëerden diverse kansen maar Lenn en Nick vonden een goede keeper op hun weg. Achterin stond het als een huis, Thijs speelde soeverein als laatste man met uitstekende assistentie van de backs Nijs en Justin. We kwamen terecht op voorsprong. Nijs begon aan een rush vanaf zijn eigen helft, liep 3 man voorbij en leverde een perfecte voorzet af. Daar stond Lenn goed opgesteld om de bal bij de tweede paal binnen te schieten, 1-0. We bleven goed voetballen en creëerden nog wat kansen maar tot de rust veranderde de stand niet.

De tweede helft ging Rijnvogels beter spelen en creëerden een aantal goede kansen. Dit gaf Mads de kans te laten zien dat hij net als zijn vader beschikt over keepers talent. Rijnvogels kon hem niet passeren, en we kwamen weer terug in de wedstrijd. Achraf ronde een fraaie actie af met een goed schot en scoorde de 2-0. Nick en Safouane kregen kansen maar het zat ze niet mee. Uiteindelijk was het Achraf die met een geniale actie de 3-0 scoorde. We speelden de wedstrijd zonder problemen uit en zo konden we onze eerste overwinning vieren. Vandaag hebben jullie de taken super uitgevoerd en voor elkaar gevochten. Als een hecht team hebben jullie vandaag terecht gewonnen. Het was top.