Ter Leede F3 – Katwijk F3 weer een gelijkspel

De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen was tegen de Kattukers van Katwijk F3. Een team dat in de vorige ontmoeting ons met maar liefst 5 tegendoelpunten naar huis stuurde. Vandaar dat het thuis anders moest. We startten dan ook met een versterkt middenveld met aanjager Jason. Dit pakte goed uit want de eerste kansjes waren voor Ter Leede. Dan een fabelachtig afstandsschot van de opgekomen linksback Bram. Zijn schot vloog over iedereen heen en de Katwijkse keeper werd verrast door de snel dalende bal, 1-0 in de 5de minuut van de wedstrijd. Na 10 minuten kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en prompt scoorden ze de gelijkmaker. Nog geen minuut later weer een afstandsschot van de Kattukers waarop keeper Jay niet was voorbereid, 1-2. Na een fabuleuze redding in de laatste minuut hield hij zijn team in de wedstrijd, ruststand 1-2.

Maar begin tweede helft ging het toch snel fout ondanks goed ingrijpen van Mats. Na weer een vlammend schot was er zelfs een 1-3 achterstand. Maar Ryan was wakker en veroverde de bal. Via maar liefst 3 schijven mocht spits Daan de trekker overhalen. Na 5 minuten in de tweede helft was het verschil weer 1 doelpunt, 2-3. Toen een korte corner van de “koning van de assists” Sam op zijn maatje Jay. Deze aarzelde geen moment en krulde de bal in de verre bovenhoek, 3-3. 2 Minuten later begon Sam aan een onnavolgbare dribbel die leek te stranden in een woud aan benen. Maar via een van die benen belandde zijn voorzet in de voeten van spits Daan. Die aarzelde geen moment en plaatste de bal snoeihard tegendraads in het doel. Na 30 minuten een 4-3 voorsprong voor Ter Leede. Maar zoals wel vaker dit seizoen wisten we de voorsprong niet over de eindstreep te trekken. De gelijkmaker viel deze keer wel heel ongelukkig. Een zondagsschot van Katwijk leek een eenvoudige prooi voor keeper Lars. Maar de bal caramboleerde op miraculeuze wijze na de stuit in het net, 4-4. Ter Leede drong nog aan en het schot van rechtsback Ryan scheerde net over de kruising. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in het zoveelste gelijkspel. Door al deze gelijke spelen staan we na 14 wedstrijden in de 7de klasse op de laatste plek. Man of the Match vandaag stormram Daan. Bedankt Chris voor de wedstrijd premie 😃