Ter Leede F5 – Oegstgeest F3

Zaterdag moest de F5 op de Roodemolen aantreden tegen koploper Oegstgeest F3. Het team was wederom compleet (9 man). De harde zijwind maakte voetballen lastig. Het was moeilijk om de bal binnen de lijnen te houden. De F5 speelde in de ietwat te kleine blauwe reserve tenues, daar Oegstgeest in hun vertrouwde geel/rood aantrad. Halverwege de 1e helft brak een speler van Oegstgeest door de verdediging ging alleen op de keeper af en met een goed geplaatst schot scoorde hij de 0-1. Ter Leede kreeg vervolgens een aantal hoekschoppen en kansjes maar die leverde geen goal op. In de rust kregen de Ter Leede mannen nog technische & tactische tips  van het  coaches duo Sjoerd & Michiel. De belangrijkste tips waren dat Ter Leede niet te veel op een kluitje diende te voetballen,en niet door het midden moeten uitverdedigen. Ter Leede toonde de gehele wedstrijd veel inzet maar al snel in de 2de helft wist Oegstgeest 0-2 te maken. En enige tijd later de discutabele 0-3. Het leek erop dat de bal uit de handen van keeper Chiel geschopt werd zo het doel in. Tijn redde de eer door met een hard schot de 1-3 te maken. Niet veel later blies de goed leidende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. A.s. zaterdag 23 april staat de voorlaatste competitieronde op het programma. De F5 Speelt dan thuis tegen Quick Boys F8.  FORZA Ter Leede.