Ter Leede F5- Rijnsburgse Boys F7

Vlak voor de wedstrijd ging het gerucht dat de succesvolle managers van TL F5, Michiel & Sjoerd, gepolst waren om Louis van Gaal te gaan vervangen bij Manchester United. Beide managers ontkende noch bevestigde dit verhaal. Al hoorde we Michiel de woorden “ nieuwe werkgever”
uitspreken. De komende dagen zal hierover zeker meer duidelijkheid komen. De wedstrijdbal werd vandaag gesponsord door Rijnsburgse Boys.
De ballen van TL waren namelijk veel te hard. TL begon de wedstrijd goed, maar gaandeweg werd RB wat beter. Beide ploegen kregen wat kleine kansjes. Ondanks de 0-0 ruststand was het een boeiende eerste helft. Na de inmiddels bekende toverdrank kwam TL de tweede helft sterk uit de startblokken. Tijn knalde de bal net over het doel, en de keeper van RB redde fraai op een doelpoging van Chiel. RB stelde daar een aantal kansen tegenover. Deze gingen net naast of waren een prooi voor keeper Timo. Via Stein ,de ballen afpakker( volgens de dikke Van Dale mag je het niet op deze manier schrijven!) van vandaag, en hij was tevens onze penaltyspecialist in de strafschoppen reeks na de wedstrijd, kwam de bal bij Geus. Hij gaf een lange bal op Tijn. Deze bedacht zich geen moment, haalde uit en scoorde 1-0. Het spel golfde heen en weer. Een aanval opgezet door Jip, Menno en spelers van RB kwam de bal bij Chiel. Zijn schot probeerde drie spelers van RB op de doellijn tegen te keren, via de keeper werd het 2-0. Uit een corner van Tijn schoot verdediger Finn de 3-0 eindstand op de borden. RB was gelijkwaardig aan TL, maar door hard werken werd de winst in de wacht gesleept. Na Oegstgeest F3 en UDO F4 gaat TL als derde op de ranglijst de winterstop in. Als Michiel & Sjoerd mogen besluiten naar Man. United te gaan, dan zullen ze hun broodjes frikandel om 10:30 uur in het clubhuis van TL moeten missen. Dit maakt hun besluit mijns inziens er niet makkelijker op. De eerst volgende competitiewedstrijd is 16 januari, Ter Leede F5 – Rijnvogels F8. Een ieder Prettige Feestdagen en een Sportief 2016 toegewenst namens de F5.