Ter Leede F5 – Voorschoten F 10

De spelers van beide teams kwamen wat zenuwachtig het veld op, dit had niets te maken met de wedstrijd maar met de vraag of Sinterklaas en de Pieten met deze harde wind en mist wel goed zouden aankomen in Nederland. Inmiddels weten wij dat ze goed zijn aangekomen. En dat een aantal Pieten op vrijdag 27 november een training geven bij Ter Leede voor Ukken, Euro League en F-Pupillen.
Dan de wedstrijd die ging gelijk op, Ter Leede had de eerste helft wind mee. Menno de diesel van de ploeg werkte heel hard en na een mooie aanval wist Timo 1-0 te scoren. Na een schot van Geus belande de bal op de Paal. Voorschoten was ook een keer gevaarlijk in de aanval maar Stein wist handig de bal af te pakken. Na de limonade had Voorschoten de wind in de rug en wisten snel 1-1 te maken. Na een aantal goede reddingen van keeper Chiel werd het 1-2 voor Voorschoten. Onze invaller Erman Kareman (Finn was verhinderd) kan heel snel met en zonder bal rennen, hij gaf de bal af aan Timo deze speelde over naar Tijn en deze wist 2-2 te maken. Na een mooie loopactie van Jip kon Ter Leede net niet het derde doelpunt maken. Ook een schoot van Tijn ging net voor langs.
In de laatste minuut wist Voorschoten de 2-3 te maken en ging er met de 3 punten vandoor. De volgende wedstrijd is a.s. zaterdag tegen Rijnvogels F8 in Katwijk.