Ter Leede F7 – Oegstgeest F5

Op 19 maart stond de wedstrijd   op het programma. De aftrap was vroeg, 8.30 uur. We leken scherp aan de wedstrijd te beginnen, maar kwamen na 2 mooie aanvallen van Oegstgeest binnen 10 minuten op 2-0 achterstand. We kwamen bijna niet door de verdediging…totdat Arian met een mooie boogbal het doel vond. Door goed verdedigen en keeperswerk wisten we deze stand vast te houden. Vlak voor rust kwam er een mooie aanval tot stand, een echte aanval over drie schijven, welke Joris vlak voor rust hard in de linkerhoek wist te schieten 2-2.
foto 2

Vlak na rust wist Youri, die ondertussen het keerperstenue had gewisseld met Sara, de 2-3 hard in te schieten. Daarna volgde nog een doelpunt van Dawid welke in de 2e helft flink warm was gedraaid en uiteindelijk aanlegde voor de 2-4. Joris maakte het af met een fraai doelpunt 2-5. Een mooie teamprestatie. Keeperswerk goed, verdedigend goed en de lange pass heb ik ook gezien. Allemaal hard gewerkt! Op zaterdag 2 april komt Oegstgeest bij Ter Leede op bezoek. Kijken of we dit een mooi vervolg kunnen geven.