Ter Leede F7 – Oegstgeest F5M

Een week rust had Ter Leede F7 voordat we weer mochten opdraven tegen Oegstgeest F5M. De tegenstander waar we ook voor het paasweekend al tegen hebben gespeeld en daar met 2-4 van hadden gewonnen….Gemakzucht lag op de loer. Maar Ter Leede nam direct het initiatief. Niet dat het makkelijk ging, want de tegenstander heeft een aantal snelle en behendige spelers, maar achterin werd het kundig dichtgehouden door Sara en Joris. Waar we een aantal weken geleden een 2-0 achterstand moesten goed maken, was er nu een uitbraak waarbij een individuele actie van Youri werd beloond: 1-0.

foto 5

foto 4 (4)

Mooie acties van Colin zorgde voor dreiging. Uiteindelijk werd een schot door Youri van richting veranderd en kwam de tweede goal op naam van Dawid. Silke hard werkend op het middenveld en prima passend naar haar medespelers was goed op dreef. Voor rust zorgde Dawid voor de 3-0, de spanning leek hiermee ver weg.

De tweede helft bleef Ter Leede drukken, Mouaad maakte een mooie schijnbeweging, maar had net niet genoeg tijd voor een schot. Pepijn, hard werkend in de punt van de aanval, probeerde tevergeefs door de drukke verdediging te komen.Uiteindelijk was het de slimheid van Dawid die zijn kans schoon zag en de 4-0 en 5-0 voor zijn rekening nam. Ook tegen Oegstgeest kunnen we niet verslappen, ze bleven aandringen en de snelle en behendige dames maakten 2 doelpunten achter elkaar, eindstand 5-2.

foto 3 (5)

Een mooie wedstrijd, de ontknoping in de competitie nadert. Met nog 1 zeer lastige uitwedstrijd en 2 thuiswedstrijden waar we met de juiste drive zeker kans maken kunnen we dit seizoen nog prima eindigen in de poule.