Ter Leede F7 – Valken ’68 7M (1-1)

Op 14 november was het een koude dag. Er stond een thuiswedstrijd tegen Valken ’68 F7M op het programma. We waren met en compleet team van maar liefst 11 spelers. Er werd hard gewerkt om de wedstrijd warm te beginnen. Voor het eerste fluitsignaal werd Pepijn keihard in zijn maag geraakt. Toen waren we nog maar met 10….

Met de wind in de rug begonnen we aan de belegering van Valken. Meer dan kleine kansjes voor het doel wam het niet. Er werd hard geploeterd en verdedigend werden er goede zaken gedaan.Het middenveld werd door ons gedomineerd, totdat…..

….de spits van Valken van eigen helft de bal subliem aannam en als een TGV op ons doel afstormde. De verdediging kon deze aanval niet afstoppen en doelvrouw Silke was aan de grond genageld……0-1.

In de 2e helft was er eenzelfde beeld. Valken had een aantal kleine uitbraken, maar de F7 had het overwicht. Halverwege de 2e helft kreeg Felix een bal in zijn gezicht en was helaas niet meer in staat om mee te spelen. Toen waren we nog maar met 9….

We bleven aanzetten en ons geduld en werklust werd beloond. Dawid nam de bal aan en scoorde prima in de hoek, eindelijk was de bal onbereikbaar voor de keepster van Valken, 1-1. Dit was ook de eindstand.