Ter Leede geen onbekende voor Danny Voskuil

Onderstaand artikel is gisteren gepubliceerd in het Algemeen Dagblad. Het is geschreven door Dave Grondel.

“Blij en verrast is Danny Voskuil met zijn overgang van Duindorp SV naar Ter Leede. De trainer wordt komend seizoen toegevoegd aan de technische staf van de koploper in de zaterdag-hoofdklasse.

,,Ik was eigenlijk van plan om nog minimaal een seizoen bij Duindorp SV door te gaan. Ik heb er alleen geen moment rekening mee gehouden dat deze mooie uitdaging op mijn pad zou komen”, zegt Voskuil.

Hij wordt bij Ter Leede de assistent van de onlangs aangetrokken hoofdtrainer Stefan Roodakkers. ,,Ik heb een goed gesprek gehad met Stefan. Ik krijg alle vrijheid van werken van hem. Dat vind ik ook heel uitdagend. Ik heb mijn ambities nooit onder stoelen of banken geschoven. Er komen niet vaak kansen als deze voorbij. Vandaar dat ik heb toegehapt”, aldus Voskuil, die eerder voor een soortgelijke functie bij Scheveningen bedankte.

Ter Leede is voor hem geen onbekend terrein. In het seizoen 2005-2006 verdedigde hij als speler de geel-rode clubkleuren en scoorde hij vier keer. ,,Ik heb door de jaren heen altijd wel contact met de diverse mensen binnen de club onderhouden.”

Ter Leede wenst Danny veel succes.