Ter Leede J08-4 wederom met penalty’s door voor de beker!!

Vandaag stond de kwartfinale voor de beker op het programma. Uit naar R.V.V Blijdorp in Rotterdam. De eerste helft was de zenuwen hoog bij de spelers. De verdediging stond als een huis alleen in de aanval kwamen we echt wat te kort. Mede door 2 eigen doelpunten kwamen wij deze helft ook 3-0 achter te staan.

De 2e helft waren we voorin een stuk sterker. Kansen waren er zat maar ze wilden er niet in. Door een mooi schot op doel van afstand kwam het op 3-1. De tweede 10 minuten van de 2e helft werden de kansen wel benut en kwam het op 3-3. Dit was ook gelijk de eindstand.

Door met penalty’s. De spanning zat er goed in. Beide teams namen 5 penalty’s. Na de 5 penalty’s kwam de eindstand op 2-3 en gaan we dus door naar de halve finale. Super prestatie van het hele team J08-4!! Trots op het hele team.

Begeleiders J08-4