Ter Leede jeugd naar Easter Open en Duinrell met de Pasen

Aankomende Pasen staat in het teken van diverse activiteiten voor de jeugd !

Voor een aantal teams staat de Pasen in het teken van het Easter Open toernooi. Helaas gaat dit toernooi voor de bovenbouw bij ons op de club niet door vanwege te weinig deelnemende teams. Dit is erg jammer en we zullen kijken of we voor een ander moment alternatieve activiteiten kunnen bedenken waarbij de jeugdcommissie graag zal ondersteunen.
Suggesties hiervoor zijn altijd welkom.

De onderbouw gaat wel op vrijdag 15 april richting Brabant en verblijven daar in vakantieboerderij www.Brabantbos.nl. De deelnemende teams spelen daar op zaterdag en zondag op diverse locaties wedstrijden.  De poule-indeling en speelschema kan worden gevonden op www.easteropen.com.

Op zaterdag 16 april gaan diverse teams naar Duinrell!  De teams gaan op eigen gelegenheid naar het park en kunnen daar een mooie dag beleven.  Voor de teams die het leuk vinden is er ook de mogelijkheid om te zwemmen in het Tikibad.

Om de kinderen een mooie Ter Leede uitstraling te geven wordt voor iedere speler een hoodie beschikbaar gesteld. Hoe gaaf is dat!  Afgelopen week is er druk gepast en op donderdag 14 april wordt alles uitgereikt. De communicatie over de uitreiking volgt via de team apps.

In totaal gaan bijna 170 kinderen een heel leuk Paasweekend beleven.  Dit was niet mogelijk zonder de inzet van de vele ouders. Alle begeleiders bedankt voor jullie inzet en ondersteuning van deze activiteit!

De gedeelte van de opbrengst van de Grote Club Actie heeft hier aan bijgedragen.

Niet te vergeten. Veel dank aan alle onderstaande sponsoren voor de bijdrage aan de hoodies !

RWV advocaten

 

Fons Bakker Kraanverhuur

 

Party box on Tour

 

Dennis Roodenburg Hoveniers

 

Van der Meer Interieur

 

D. Marcellis Logistics

 

ME Automotive

 

Autoservice Leiden

 

Freep

 

Profile Leendert Kuijper Tweewielers

 

Van der Zwam Kraanverhuur Company2Wear

 

Wij wensen alle spelers en begeleiders heel veel plezier en zien graag wat mooie foto’s voor op de site!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede