Ter Leede jeugd naar Easter Open


Op vrijdagochtend 11uur werden de 1e busjes opgehaald in Leiden om vanaf 13:30 richting Lierop te gaan rijden. Tijdens het Easter Open was Brabant Lodge onze uitvalbasis.   Rond 18uur was iedereen gearriveerd en had inmiddels een slaapplaats gevonden.

Op het grote grasveld werd meteen volop gevoetbald maar moest dit even worden onderbroken voor het avondeten. Iedereen kon zijn eigen pasta samenstellen.  Iedere team had een keer corvee en op de 1e dag was dit de JO13.

Het avondprogramma was een leuke quiz die was samengesteld door Wessel, Nick en Ryan.

Inmiddels hadden de meeste teams de speellocatie op de zaterdag gevonden met daarbij de conclusie dat ‘we toch om 8uur moeten gaan rijden’ en dus was het op zaterdagochtend 0630 al een drukte in de boerderij.  Alle teams zaten gezamenlijk aan het ontbijt en met een lunchpakketje in de tas werd inderdaad rond 8uur vertrokken.  De jo13 was het enige team dat in de middag mocht starten.

Gedurende de ochtend kwamen de 1e resultaten van de teams binnen. Er werd verloren, gelijkgespeeld en uiteraard gewonnen. Wat waren die Vikingen groot of Die engelse voetbalschool was erg sterk waren ook kreten die voorbij kwamen in de begeleiders app. Aan het einde van de ochtend was het resultaat van de poule fase bekend. De meeste van de teams gingen weer terug naar de boerderij om daar weer verder te voetballen, in het bos te spelen of gewoon lekker luieren in de zon.  Het weer was echt fantastisch.

Het avond programma op de zaterdag begon na een lekker nasi of bami met een mooie groeps foto met onze hoodies. Op alle sportparken waren we goed herkenbaar hiermee.  Hiervoor had Remco de groep nog in beweging gebracht met wat leuke spellen.

Hierna ging de bovenbouw het grote transferspel spelen dat was opgezet door Djordy.  De onderbouw speelde een ‘vossenjacht’. Zij  moesten Tom, Roos, Maurice, Maurice en Julian zien te vinden in het bos, en dat was natuurlijk wel erg spannend in het donker.   Onder leiding van Remko was een mooi kampvuur gemaakt waar veel van de begeleiding en spelers een gezellige avond hebben beleefd.

Een van de onderwerpen tijdens het kampvuur was de 2e dag waar nu weer te spelen en/of hoelaat.  Het goede nieuws voor de meeste teams was dat pas om 1315 moest worden gestart. Alleen de MO13 had ‘pech’ met een start in de ochtend.   Zij gingen dan ook 8uur als 1e weg uit de boerderij.

Na een ochtend wat opruimen en uitrusten gingen om 12uur de busjes weer naar de nieuwe sportvelden.  Voor de meeste teams weer nieuwe tegenstanders waarvan het spelen tegen buitenlandse teams toch het leukste bleek.

Gedurende de dag werd duidelijk dat de JO9 maar bleef winnen met een finale plaats als eind resultaat. Na een spannende 0-0 werden de penalties beter genomen en ging het team met een mooie grote beker naar huis, heel erg knap.  Een dag later een mooie ere ronde op het hoofdveld en daarmee zeker een geslaagd weekend.

Alle ouders die hebben meegeholpen met het realiseren van dit prachtige weekend enorm bedankt!!  Met jullie hulp hebben de spelers een leuk en gezellig weekend gehad.  Tot slot ook veel dank aan alle onderstaande sponsoren voor de bijdrage aan de hoodies !  Bij veel spelers is de hoodie tijdens het weekend niet of nauwelijks uit geweest.

De meeste teams gingen op de terugreis op zoek naar de grote gele M…

RWV advocaten

 

Fons Bakker Kraanverhuur

 

Party box on Tour

 

Dennis Roodenburg Hoveniers

 

Van der Meer Interieur

 

D. Marcellis Logistics

 

ME Automotive

 

Autoservice Leiden

 

Freep

 

Profile Leendert Kuijper Tweewielers

 

Van der Zwam Kraanverhuur Company2Wear

 

Als organisatie kijken we terug op een geslaagd weekend en worden de plannen voor het nieuwe seizoen alweer opgestart. Hopelijk dan ook weer een mooi Easter Open bij Ter Leede.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede