Ter Leede JO10-1 Een mooie start voor een beloftevol seizoen!

De eerste wedstrijd van het seizoen, het is nog even wennen voor JO10-1. Er is nog geen coach, dus Huibert neemt dit waar. We hebben nog niet getraind, Ravi is uit deze selectie naar JO11 gegaan en Sven is nog vakantie aan het vieren. Er zijn ook nog twee (wissel)spelertjes van het tweede team geregeld die zich in de rust bij ons team voegen.

Na een uitstekende eerste helft, gezien bovenstaand, staat Ter Leede 3-1 voor. Tim heeft de 1-1 op het scorebord gezet. Bram en Taco zorgen daarna voor twee doelpunten voorsprong. Met de rust gaat Thijmen op doel, hij heeft nog een wedstrijd te spelen, en Pepijn gaat de achterhoede versterken.

Pepijn heeft aangegeven dat hij meer wil voetballen dit seizoen, dus er zal gerouleerd gaan worden op doel.

Al de omzettingen na de eerste helft geeft een rommelig start van de tweede helft, de 3-1 voorsprong is snel verdwenen door 2 tegendoelpunten. De strijd gaat nu gelijk op, het wordt na de 4-3 ook weer 4-4. Met een snelle rush van Taco wordt het 5-4. En nadat Tim al zijn frustratie legt in een mooi afstandsschot, eindigt de wedstrijd in een terechte 6-4 overwinning.

Een mooie start voor een beloftevol seizoen! Volgende week is Sven er weer bij…