Ter Leede JO10-1 – SVC’08 JO10-1 Halloween voor de bezoekers

Ter Leede JO10-1 – SVC’08 JO10-1 eindstand:19-5

Voor de vijfde speelronde kwamen de Haringen van de Scheveningse Voetbal Combinatie 2008 (SVC’08) op bezoek. Zij voelden zich als een vis in het water in het stormachtige herfstweer. Vanaf het startsignaal stormden zij met twee man sterk op het Ter Leede doel af. Ter Leede keeper Chris gaf echter geen krimp. 1 Minuut later was het raak voor Ter Leede door middenvelder Sam, 1-0. De voorsprong werd verdubbeld door een aanval over 6 schijven waarna spits Floris eindelijk de trekker overhaalde, 2-0. Heel Ter Leede stormde vervolgens naar voren bij de hoekschop maar uit de daaropvolgende counter scoorden de Scheveningers, 2-1. Een onfortuinlijk eigen doelpunt van vleugelverdediger Mats zorgde ervoor dat the Haringen weer helemaal terug waren in de wedstrijd, 2-2. De vreugde van deze gelijkmaker duurde maar kort want net voor de time out kon Floris zijn tweede doelpunt alweer bijschrijven, 3-2.

De Haagse spits Jaizley gooide de beuk erin. Maar het mocht niet baten want binnen 2 minuten had middenvelder Sam het aantal doelpunten voor Ter Leede verdubbeld, een hattrick 6-2.  Ook vleugelverdediger Thymen pakte een doelpunt mee. Zijn schot kaatste via het scheenbeen van spits Job over de doellijn, 7-2. Plotseling was het “duveltje uit het doosje” Floris er weer vandoor met de bal. Dit resulteerde in de 8-2, 9-2, 11-2, bijna de 12-2, 13-2, 15-4, 16-4 en 17-5. Linkerspits Floris scoorde die ochtend maar liefst 9x en net als zijn klasgenoot had hij maar 2 minuten zuivere speeltijd nodig voor een hattrick. De andere doelpunten waren voor rekening van de rechterspits van Ter Leede Job; 10-2, een intikkertje 12-2, penalty 14-4 , 18-5, en eindstand 19-5.

Het halloween spook van veld 7, Tijs

Door een spetterende optreden van het Ter Leede spitsen duo werd er weer met een groot aantal doelpunten gewonnen op thuisbasis de Roodemolen. Veld 7 is ondertussen het halloween van menig bezoekende Hoofdklasser. Dit is ondertussen ook bekend in de Residentiestad en zelfs de Hoofdstad.  Maar in uitwedstrijden wil het nog niet zo lukken.