Ter Leede JO11-1 Hard onderuit

Quick Boys JO11-1 – Ter Leede JO11-1 10-2 (5-0)

Na 10 minuten voetballen had Ter Leede-doelman Jelle al twee keer de bal uit het net gehaald. Na een fout achterin in de verdediging kon Quick Boys JO11-1 al na drie minuten de 1-0 aantekenen. Ter Leede had niets in te brengen tegen de grootste club uit de Katwijk. Voor rust voerden de Blauw Witte Narren de score op naar 5-0. Na de thee veranderde er bar weinig aan het spelbeeld op sportpark Nieuw Zuid. Ter Leede wilde grotere schade voorkomen maar was niet bij machte om de aanvals-zin van de thuisclub af te stoppen. Sam maakte 11 minuten voor tijd nog wel de eretreffer voor de Sassenheimers. De tien goals die Ter Leede moest incasseren betekenen voor de rood gele de slechtste start ooit in de geschiedenis. Voor coach Cody de onmogelijke opgave om het team weer aan de praat te krijgen.