Ter Leede JO11-1 – Voorschoten´97 JO11-2 Xavi ¨La Calculadora¨ de hattrick Beul van Voorschoten

De interim coaches hadden alweer plaats gemaakt voor de kleine generaal Lars en Mike. De troepen moesten hier even aan wennen want het duurde tot de 7 minuut voordat ze het overweldigende veldoverwicht wisten te benutten. Een schot van Rein in de verre hoek, 1-0. Een minuut later weer Rein na een onnavolgbare slalom, 2-0. In de 14 minuut dan eindelijk het eerste wapenfeit van de bezoekers Voorschoten ‘97 JO9-2. In de daarop volgende counter meteen het mooiste doelpunt van de ochtend door Levi. Hij lanceerde zichzelf in de diepte en ronde het goed af op topsnelheid, 3-0. In de 22ste minuut bied de onzelfzuchtige Milan invaller Xavier een niet te missen kans, 4-0. 5-0 kwam weer van de voeten van Rein. De eerste hattrick van vele in deze wedstrijd.

14311411_1118600174860228_6441237915572905879_o

In de tweede helft kwam de Ter Leede doelpunten machine pas echt goed op stoom. Xavier, 6-0; Rein vrije trap, 7-0. Hierna weer tweemaal Xavier, 9-0. Hij scoorde een onvervalste hattrick in maar 4 minuten. Dan eindelijk ook loon nawerken voor linker spits Milan. Hij scoorde uit een moeilijke hoek zijn wel verdiende doelpuntje, 10-0. Dan weer een hattrick van Xavier. Deze keer had hij wel 10 minuten nodig, 13-0. In de één na laatste minuut is het Milan  die de eindstand bepaalde op een fabelachtige 14-0. De enigste die in dit doelpunten festijn niet gescoord hadden waren keeper Maarten, centrale verdediger Timo en backs Kaya en Martijn. Kaya was nog het dichtstbij maar zijn schot ging net naast en Martijn kwam in de openingsfase een teenlengte te kort om de score te openen.

14257674_1118600398193539_6497226525447016129_o

Xavi ¨La Calculadora¨ was getergd door zijn invalbeurt en liet meteen zien dat de trainer niet meer om hen heen kan door een dubbele hattrick. In de derby volgende week tegen vv Katwijk lijkt hij zeker van zijn plek in de aanval. Die wedstrijd zal stijf staan van de emoties want de Kattukers hadden zich net voor het sluiten van de transferperiode nog versterkt met 2 talenten uit Sassenheim. Zij zijn voor het eerst dit seizoen weer te bewonderen op sportpark de Roodemolen als zij de strijd aan gaan tegen hun klasgenoten. Dus komt dat zien welke beul er zal opstaan :-).