Ter Leede JO11-2 Dé Derby!

Ter Leede JO11-2 – Teylingen JO11-2 eindstand 8-1

Op deze regenachtige zaterdagmorgen was het dan eindelijk zo ver, dé derby van Sassenheim! Met de messen geslepen kwamen beide teams aan de aftrap, vandaag zou er worden beslist welk team zich de hele week met de borst vooruit het schoolplein mag betreden.
Na een evenwichtig begin brak Mees toch de lans met een bekeken schot. De 2-0 hing in de lucht, maar die bleef tot het 2e kwart uit. Knap optreden van Quinten voorkwam een vervaarlijke aanval van Teylingen.
Jens tikte echter al vrij snel na de break met een behendig tikje zijn eerste goal van de wedstrijd binnen.
Jesper maakte gretig gebruik van ongelukkig samenspel van het Teylingse met een bescheiden tikje, 3-0. Dit overigens wel na het inroepen van de VAR die ons goed gezind was.
Zijn tweede maakt Jens maakte na knap aangeven van Dawid, nummer 4 voor Ter Leede. Na een knap opgezette aanval door Zair, scoorde Jens met een leep balletje de verdiende 5-0.
Rust.
Na een schot op doel van Lars, wist Tim het net weer te vinden met een bekeken schot. Een schitterende actie van Mees met een paasje breed, stuurde Lars met een doeltreffend schotje de keeper het bos in, doelpunt nummer 7.
De begeerde 0 bleek voor Ter Leede niet haalbaar, Teylingen probeerde het tij te keren met een tegendoelpunt. Jesper voorkwam de buurlijke inhaalstrijd echter met een hoog schot langs de keeper, 8-1. Goed samenspel van Quinten en Jette zorgde bijna voor nummer 9, maar goed verdedigend werk van de tegenstander voorkwam dit. De keeper van Teylingen voorkwam met mooie reddingen een hogere score, schoten van Tim en Robbert werden knap gepareerd.
Het eindsignaal voorkwam een grotere uitslag, waarna Ter Leede met een nette 8-1 overwinning herwaarts kon togen.
Tot volgende week!