Ter Leede JO11-2 nog in winterslaap

Het was vroeg in de ochtend. We begonnen vroeg met verzamelen.  Dit deden we omdat het weer de eerste wedstrijd was na de winterstop. We kwamen zelfs aan in het donker. We moesten tegen Warmunda. Hier hadden we al twee keer van gewonnen, helaas dit keer ging het mis. In de kleedkamer zag alles er nog zonnig uit. We hadden zin om te voetballen. We kwamen het veld op en begonnen met de warming up. Toen de wedstrijd begon was het koud maar er kwam zelfs een zonnetje tevoorschijn. Helaas deze zon verdween al na 5 minuten, Warmunda scoorde met een laag afstandsschot. En na krap weer 3 minuten stond ons TerLeede met 2-0 achter. Dit was niet echt de bedoeling, maar helaas Warmunda was uit op winnen van TerLeede. Zo volgde de ene doelpunt na de andere in het net bij onze doelman. TerLeede werd er moe van. Het voetbalspel werd er niet beter op. Gelukkig nam aanvoerster Jette de beslissing dat Mees de vrije trap mocht nemen en Mees maakte daar dankbaar gebruik van en schoot hem er mooi in.  Een schrale troost om niet op de 0 te eindigen, maar van een mooie wedstrijd kon niet worden gesproken. Een wedstrijd eindigen met een verlies van 8-1 is niet fijn, maar de volgende wedstrijd gaan we er weer tegenaan, want wij zijn TerLeede # samen sterk.