Ter Leede Jo11-2 trekt de goede reeks ook in de 2e klasse door!

Op vrijdagochtend kwam het verzoek van Noordwijk jo11-2 om op zaterdag een oefenwedstrijd te spelen. Dit team speelde in de beker 2 klassen hoger dus we konden gelijk aan de bak!

In het eerste kwart had Ter Leede de mooiste combinaties en beste kansen. Vooral Chrisayro had enkele gevaarlijke schoten. Uit een razendsnelle counter wist Noordwijk de onterechte 0-1 op het bord te zetten. Keeper Robbert was kansloos na een schuiver in de hoek. In het tweede kwart zorgde twee mooie acties van Tim voor een assist op Dawid die de bal in de hoek krulde (1-1) en later een schot op de lat die Chrisayro in de rebound binnen schiet. 2-1! In het derde kwart bleef Ter Leede de betere ploeg. Nadat een mooi schot met links door Tijs nog werd gered door de sterke keeper van Noordwijk was het Robbert die de rebound erin schoot. 3-1.

Het laatste kwart zorgde twee goed uitgespeelde kansen van Jesper en Robbert bijna voor de verlossende treffer. De ballen gingen er net niet in. Daarna ging Noordwijk nog vol op de aanval en viel de 3-2. De laatste vijf minuten waren prachtig! Met hard werken sleepten de jongens van Ter Leede jo11-2 de overwinning over de eindstreep!

Een mooie en terechte overwinning tegen een lastige tegenstander!