Ter Leede JO11-2 verrast met trainingspakken door de Praktijk

Op de foto van links naar rechts. Bovensterij:  Wilco den Hollander (begeleider en sponsor) Finn van Dijk, Nijs den Hollander, Jayden Omtzigt, Oscar Mulder, Ivar Smidt en Michiel Rambat (begeleider). Onderste rij: Justin Hoekstra, Hugo Postma, Menno van der Heiden en Timo Rambat.
In december werden de spelers van Ter Leede JO11-2 verrast met nieuwe trainingspakken als vervroegd kerstcadeau.
Deze trainingspakken worden gesponsord door ”de Praktijk” uit Noordwijk,  praktijk voor acupunctuur, bioresonantie, chinese kruiden, manueel en fysiotherapie. Bij de praktijk worden diverse klachten en aandoeningen behandeld, klachten aan  het bewegingsapparaat, sportblessures en rugklachten. Maar met behulp van acupunctuur, bioresonantie en chinese kruiden kunnen bijvoorbeeld klachten als allergieën, buikklachten, maagklachten, hormonale klachten, en infertiliteitsklachten worden behandeld.
Wilco den Hollander begeleider en vader van Nijs den Hollander is mede eigenaar bij de praktijk. Om meer uniformiteit uit te stralen leek het hem mooi om de pakken voor de JO11-2 te verzorgen.
Bij de laatste wedstrijd voor de winterstop kwamen de pakken direct goed van pas bij de warming-up, Het was een koude winderige dag in Katwijk. Hier speelde de JO11-2 een spannende wedstrijd tegen Rijnvogels JO11-3. Na een ruststand van 3-3 kwam Ter Leede twee keer op voorsprong (3-4 en 4-5) Maar wist Rijnvogels ook twee keer langszij te komen,  zo leek de wedstrijd te eindigen in 5-5. Toch wist Ter Leede de wedstrijd naar zich toe te trekken door in de laatste minuut de 5-6 te scoren.