Ter Leede JO11-2 vrije trap, maar net niet

Ter Leede JO11-2 – RCL JO11-3 eindstand 2-4

Afgelopen zaterdag speelt JO11-2 met RCL JO11-3. Dat was mooie zonnige dag. In het eerste kwart speelt Ter Leede mooi op de positie met paar mooie kansen , maar de keeper van tegenpartij keepte echt goed. Na tien minuten eerste kans van RCL. 0-1. Toen de eerste  kwart over was had Dawid voorzet gegeven voor Jesper. Jesper schot mooie doelpunt. Daarna schot de tegenstander nog 2 doelpunten . Onze balen willen echt niet er in. Mooie schot van Jette , maar toch op de pal . Tim krijgt een vrije trap , maar net niet. En nog paar mooie actie van onze spelers. Robert wordt neergehaald voor open doel. Dat zou een penalty moeten zijn, maar de scheidsrechter zij van niet. Jammer ! Bij de derde kwart mooie doelpunt van Dawid . Eindelijk is 2-4 geworden voor RCL.