Ter Leede JO11-5 KAMPIOEN!!!!!

Na in de beker strijd als 8e en dus laatste te zijn geëindigd, won Ter Leede JO11-5 eind oktober de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie met 4-1 van RCL.

Dit gaf de burger moet.  Na een serie overwinningen en 1 verlies partij,  4-5 tegen Roodenburg, stond zaterdag de thuiswedstrijd tegen WVC op het programma.

Bij winst of een gelijkspel zou Ter Leede kampioen worden. Het team bestond uit Storm, Sami, Zoë, Rens, Tristan, Ruben, Camille en Geus. In het begin scoorde Zoë

De 1-0 wat tevens het 100ste Ter Leede  doelpunt betekende in deze competitie. Zoë had hier al rekening mee gehouden  ze had namelijk onder haar Ter Leede shirt

Een shirt met daarop het getal 100. Na een goede wedstrijd van Ter Leede en kranig verweer van WVC was de eindstand 7-2. Dit betekende gejuich op en rond het veld.

Voor alle spelers was dit hun eerste voetbal kampioenschap. Voor begeleiders Marcel en Johan was dit hun eerste kampioenschap als voetbalcoach.    Het was een mooi jaar van beker (tob) tot kampioen(top). Op het veld werd de kampioensschaal uitgereikt door Jeugdvoorzitter Alain Drost, tevens kregen de spelers rood/gele tulpen van  jeugdcoördinator Diana Juffermans . Voordat de spelers het clubhuis ingingen kregen ze van Marcel (mede dankzij de ouders) een kampioenschap shirt. Na een ereronde, met muzikale ondersteuning van Queen ’s  ‘We are the Champions’, te hebben gelopen in het clubhuis werden op het podium door Alain de Kampioenmedailles omgehangen . Om het feest compleet te maken kregen ze ook nog patat en AA drink.  We willen graag een aantal mensen bedanken (sorry voor wie we vergeten). Allereerst  trainer Youssef en de trainers van het ROC. Alle invallers en natuurlijk Diana die veel geregeld heeft. Willem Buijs voor de toverdrank in de rust. Alle scheidsrechters (+Jan Roos) zonder hen geen wedstrijd. Ook dank aan onze supporters.

 

Voorwaarts Ter Leede