Ter Leede JO13-5 –  SJC JO13-4

Zaterdag speelde de D5 zijn derde wedstrijd in de nieuwe competitie. Tegenstander SJC had zijn eerste twee wedstrijden ruim gewonnen terwijl wij nog puntloos waren. We begonnen de wedstrijd met volle inzet en al snel was te zien, dat we niet minder waren dan onze tegenstander. In de eerste helft kwamen we maar liefst vijf keer in scoringspositie, maar de laatste actie was steeds niet goed genoeg. SJC was tot aan de rust nauwelijks dreigend.  Halverwege 0-0, al duurde het maar 25 minuten.

In de tweede helft kwamen we helaas toch achter door een kleine verslapping en het werd zelfs geheel onnodig 0-2. We toonden echter veerkracht en scoorden 1-2 en na een terechte strafschop zelfs de gelijkmaker. SJC werd op het laatst een stuk fysieker en ging zelfs iets over de grens. De goed leidende scheidsrechter besloot de te korte eerste helft te compenseren door extra tijd aan de tweede te plakken. Zeer tegen de verhouding scoorde SJC in deze periode 2-3, waardoor we toch wel wat teleurgesteld  de kleedkamer opzochten.

Gelukkig was het verdriet van zeer korte duur. Met dit spel voorspel ik volgende week onze eerste punten tegen RCL.