Ter Leede JO14-1 Kampioen!

Wat een bijzonder jaar voor de JO14-1. Dit jaar een selectie van 14 spelers, waar in de loop van het jaar nog 2 spelers aan toe zijn gevoegd. De JO14-1 begon in de 1e klasse in de competitie, waar het als snel (te) veel tegenstand kreeg. Gelukkig kreeg het team de kans, om vanuit de 2e klasse, mooi voetbal neer te zetten. De opbouw van het spel werd steeds beter, de JO14-1 werd steeds meer een team, dat in de wedstrijden vervolgens met mooie doelpunten wedstrijden won. Dit zorgde ervoor dat het team tot dusver ongeslagen in de competitie is!

Met nog 3 wedstrijden in het verschiet en een marge van 9 punten op de nummer 2 (Lugdunum), was er vandaag al mogelijkheid het kampioenschap veilig te stellen. Onder begeleiding van de trainers/coaches, Marijn en Mats, en met lichte spanning en heel veel supporters is het team vandaag naar Leiden gereden. Het was een spannende wedstrijd tegen de nummer 2 Lugdunum, waarin Ter Leede na 5 minuten al op een 0-1 voorsprong kwam. Niet lang daarna kwam de 0-2 op het score bord staan, wederom ingeschoten door Bas. Met een counter scoorde Lugdunum vlak voor de rust hun eerste doelpunt 1-2. Na de rust scoorde verdediger Tijn een doelpunt (1-3) en vervolgens scoorde Lugdunum met een (buitenspel) doelpunt, dat helaas door de scheidsrechter werd goedgekeurd 2-3. Uiteindelijk won Ter Leede de wedstrijd met 2-4 met een doelpunt van Liv. Wat een feest, de JO14-1 is Kampioen!

Voor het hele team waren kampioen shirts geregeld. Hiervoor willen het team de gulle sponsoren (Business Refresh, Heemborgh Makelaars en Mayumana Healthcare) ontzettend bedanken!! De heren en dames van de JO14-1 lopen er weer tip top bij in hun nieuwe welverdiende shirts! Ook wil het team Ter Leede bedanken voor hun bijdrage aan het shirt en heerlijke friet na het winnen van de kampioenswedstrijd! Ter Leede, de sponsoren en de grote getallen supporters vandaag… BEDANKT!!!!