Ter Leede JO15-1 – Forum Sport JO15-1 1 – 4 ( 0 – 4 )

Back to earth..

Natuurlijk hoopte alles en iedereen met een JO15 geel-rood hart op een luizige stunt vandaag. Dat we misschien ook wel tegen een ploeg uit de top van de hoofdklasse een punt mee konden kapen op deze aangename vroege zaterdagmorgen. En natuurlijk hebben we er zoals we inmiddels wel gewend zijn meer dan alles aan gedaan om dat te bewerkstelligen. Maar deze ploeg liet dat niet toe. Deels door hun surplus aan klasse, en deels doordat wij het minder compact hadden staan in vergelijking met de vorige wedstrijden. Voorin probeerden we druk te zetten, maar achterin, waarschijnlijk toch geïmponeerd door het fysiek en de snelheid van de Voorburgse voorhoede hadden we niet de ballen om met onze kont tegen de middellijn aan te spelen. En daar maakte Forum Sport tot 4 x aan toe in de eerste helft enorm handig gebruik van. En dat is geen schande hoor, want met name hun voorhoede is misschien wel van divisieniveau, en als wij 10 x tegen deze ploeg spelen zullen we ‘ m 9 x verliezen. Als we er maar weer van leren met z’n allen, dat betekent goed afspreken hoe en waar je begint met druk zetten.

Ons middenveld met Rosa, Lucas en Robin heb ik toch wel van genoten hoor jongens. Ondanks de enorme afstanden die ze moesten afleggen bleven ze behoorlijk op de been en kregen ze het regelmatig voor elkaar de voorhoede aan het werk te zetten. Waar vooral Nino goed speelde. Hij wist met z’n drive en power nog aardig wat kansen en mogelijkheden te creëren, maar we waren heel slordig in de afwerking of de eindpass.

Als laatste nog een groot compliment voor de tweede helft. Heel knap hoe jullie er ondanks een 0-4 achterstand toch weer opklapten en door een mooi goaltje van Timo de eindstand nog een iets dragelijker aanzien konden geven. Goed ook om te zien dat Steven en Justin hun competitie debuut maakten en dat Denzil er weer aan zit te komen!

Over 2 weken het vervolg, uit naar Zoetermeer. Een wedstrijd die voor ons van groter belang is. Fit worden en blijven is het devies komende 2 weken, en dan kunnen we daar weer voor de punten gaan spelen!

Fijne Zondag!

Henk.