Ter Leede JO15-1 – Noordwijk JO15-1 2 – 2 ( 1 – 2 )

Ik heb niet zo’n zin om te schrijven vandaag jongens. Het overkomt me (gelukkig) niet heel vaak dat ik me sta te ergeren langs de lijn, maar gisteren was even alles anders. In deze competitie, waarin de verschillen tussen de bovenste 5 dermate klein zijn, zullen de randvoorwaarden uiteindelijk gaan bepalen wie er kampioen wordt. En daar hoort alles bij! Daar hoort trainingsinzet en opkomst bij, teambuilding,de wedstrijdvoorbereiding en een stuk beleving. En ik denk dat we gisteren op een aantal punten een paar steekjes hebben laten vallen. Ik snap het niet! jullie kunnen er met z’n allen zo’n mooi seizoen van maken, maar met de instelling van gisteren gaat het niet goed komen boys. Slecht spelen prima, heb ik niet zo’n moeite mee, maar overal te laat komen in een wedstrijd met zo’n affiche, onder zulke mooie weersomstandigheden gaat er bij mij niet in. Je moet er in ieder geval voor zorgen dat je met bloed doorlopen ogen aan de aftrap verschijnt!
Ik heb dus besloten in navolging van jullie ook een halve snipperdag op te nemen en het lekker beknopt te houden vandaag. De paar positieve punten die ik gezien heb wil ik nog wel even benoemen; Corne, die als enige krullenbol bij ter Leede al ernstig in de minderheid was tegenover 3 bij Noordwijk en ook nog geblesseerd het veld moest verlaten. Nino, die uitstekend inviel voor ‘m. Björn, die zich na een blooper bij de eerste goal heel knap herstelde en een uitstekende wedstrijd keepte. En Rik, die al vroeg in de wedstrijd een peun kreeg te verwerken, en op halve kracht uiteindelijk toch met 2 goals een heel belangrijk punt uit het vuur weet te slepen voor het team.
Zo, ik ben weer leeggelopen. Volgende week verwacht ik een iets ander mindset! Of om met de voorzitter van de RVC KNVB te spreken: “wij moeten nu alles zetten op het feit dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen”!!
Fijne Zondag!
Henk